De Brabandt J

Contactgegevens De Brabandt J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Brabandt J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Brabandt J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Karellaan 15; 8450; Bredene, België

Telefoon (phone): 059 32 45 05 (+32-059 32 45 05) 059 32 45 05 (+32-059 32 45 05)

Fax (fax): +32 (13) 818-30-67 +32 (13) 818-30-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Brabandt J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Brabandt J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Brabandt J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Brabandt J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Brabandt J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Brabandt J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Brabandt J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Brabandt J
Products information De Brabandt J

BTW identificatienummer (tax): BE07874145507
Ondernemingsnummer: 3590301513
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Brabandt J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Brabandt J
(Get full report from official database of BE for De Brabandt J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Brabandt J
Addition kinds of activities for De Brabandt J

287500. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
26799905. Pin kaartjes, papier: gemaakt van gekocht papier | Pin tickets, paper: made from purchased paper
35960000. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
36999911. Pulseversterkers | Pulse amplifiers
50490102. Apparatuur en benodigdheden van ingenieurs, nec | Engineers' equipment and supplies, nec

Werken bij De Brabandt J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Brabandt J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Brabandt J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Brabandt J. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

 • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

 • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

 • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

 • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

  Regio: BLANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

 • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

 • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

 • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: LOCOLOGO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kinesist

 • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

  Type: Flexijob

  Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van De Brabandt J in sociale netwerken
Look for responds of De Brabandt J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Brabandt J. Laat een reactie achter voor De Brabandt J. De Brabandt J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Brabandt J. Leave a respond for De Brabandt J. De Brabandt J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Brabandt J op de google maps. Adres en contacten De Brabandt J
Location of De Brabandt J on the google maps. Address and contacts of De Brabandt J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Brabandt J De Brabandt J: K.S.V. WHITE STAR | Debauche P | I. VAN GISBERGEN | Personal Coaching BVBA | MARC DE WERGIFOSSE

Other related companies as De Brabandt J: K.S.V. WHITE STAR | Debauche P | I. VAN GISBERGEN | Personal Coaching BVBA | MARC DE WERGIFOSSE

De Brabandt J is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Brabandt J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07874145507. Het bedrijf De Brabandt J bevindt zich op het adres: Prins Karellaan 15; 8450; Bredene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Brabandt J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Brabandt J is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Brabandt J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Brabandt J, openstaande posities, locatie van De Brabandt J op de kaart.

De Brabandt J is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Brabandt J, company assigned to the tax number BE07874145507. The company De Brabandt J is located at the address: Prins Karellaan 15; 8450; Bredene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Brabandt J were not found.
The main activity of De Brabandt J is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Brabandt J is not available. You also can look at reviews of De Brabandt J, open positions, location of De Brabandt J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Brabandt J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Brabandt J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Brabandt J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Brabandt J, employees, financial statistics.