de Borchgrave Ph

Contactgegevens de Borchgrave Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Borchgrave Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Borchgrave Ph

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begijnhofdries 53; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 03 68 (+32-09 225 03 68) 09 225 03 68 (+32-09 225 03 68)

Fax (fax): +32 (83) 714-87-31 +32 (83) 714-87-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Borchgrave Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Borchgrave Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Borchgrave Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Borchgrave Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Borchgrave Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Borchgrave Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Borchgrave Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Borchgrave Ph
Products information de Borchgrave Ph

BTW identificatienummer (tax): BE08063110351
Ondernemingsnummer: 5800750732
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in de Borchgrave Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Borchgrave Ph
(Get full report from official database of BE for de Borchgrave Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Borchgrave Ph
Addition kinds of activities for de Borchgrave Ph

3494. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
209201. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
239600. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
20340101. Soep mengt | Soup mixes
33259902. Bussen, gegoten staal: behalve investeringen | Bushings, cast steel: except investment
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government

Werken bij de Borchgrave Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Borchgrave Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Borchgrave Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Borchgrave Ph. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator CNC plooimachine (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

 • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

 • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

 • Metalliseerder (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

 • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

 • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

 • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

 • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

 • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

 • Talent Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

  Type: Vaste Job

  In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

 • ploegchef atelier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

Zoek naar antwoorden van de Borchgrave Ph in sociale netwerken
Look for responds of de Borchgrave Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Borchgrave Ph. Laat een reactie achter voor de Borchgrave Ph. de Borchgrave Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Borchgrave Ph. Leave a respond for de Borchgrave Ph. de Borchgrave Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Borchgrave Ph op de google maps. Adres en contacten de Borchgrave Ph
Location of de Borchgrave Ph on the google maps. Address and contacts of de Borchgrave Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come de Borchgrave Ph de Borchgrave Ph: QUATRIEME GENERATION | PIJKELS L. | BALKAN CARROSSERIE srl | FA. GROOSMAN C. | GIELENS MEUBELHAL NV

Other related companies as de Borchgrave Ph: QUATRIEME GENERATION | PIJKELS L. | BALKAN CARROSSERIE srl | FA. GROOSMAN C. | GIELENS MEUBELHAL NV

de Borchgrave Ph is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Borchgrave Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08063110351. Het bedrijf de Borchgrave Ph bevindt zich op het adres: Begijnhofdries 53; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in de Borchgrave Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Borchgrave Ph is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Borchgrave Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Borchgrave Ph, openstaande posities, locatie van de Borchgrave Ph op de kaart.

de Borchgrave Ph is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Borchgrave Ph, company assigned to the tax number BE08063110351. The company de Borchgrave Ph is located at the address: Begijnhofdries 53; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in de Borchgrave Ph were not found.
The main activity of de Borchgrave Ph is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of de Borchgrave Ph is not available. You also can look at reviews of de Borchgrave Ph, open positions, location of de Borchgrave Ph on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Borchgrave Ph, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Borchgrave Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Borchgrave Ph, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Borchgrave Ph, employees, financial statistics.