De Boever A.M.

Contactgegevens De Boever A.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Boever A.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Boever A.M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bekstraat 1; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 31 63 08 (+32-055 31 63 08) 055 31 63 08 (+32-055 31 63 08)

Fax (fax): +32 (65) 738-83-45 +32 (65) 738-83-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Boever A.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Boever A.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Boever A.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Boever A.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Boever A.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Boever A.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Boever A.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Boever A.M.
Products information De Boever A.M.

BTW identificatienummer (tax): BE02147521972
Ondernemingsnummer: 7529449462
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 698,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Boever A.M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Boever A.M.
(Get full report from official database of BE for De Boever A.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Boever A.M.
Addition kinds of activities for De Boever A.M.

02730105. Forel boerderij | Trout farm
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
44240000. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
50130116. radiatoren | Radiators

Werken bij De Boever A.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Boever A.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Boever A.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Boever A.M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

 • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

 • Monteur glasband (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

 • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 • Operator Chemie (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

  Type: Studentenjob

  * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

 • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

 • Hoofdarts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van De Boever A.M. in sociale netwerken
Look for responds of De Boever A.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Boever A.M.. Laat een reactie achter voor De Boever A.M.. De Boever A.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Boever A.M.. Leave a respond for De Boever A.M.. De Boever A.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Boever A.M. op de google maps. Adres en contacten De Boever A.M.
Location of De Boever A.M. on the google maps. Address and contacts of De Boever A.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Boever A.M. De Boever A.M.: F.O.R.E.M. | Delstanche H.V.A.C. SPRL | ATELIER CR?ATIF DE BOIS-DE-BREUX | N. HOLLASKY | Jinane

Other related companies as De Boever A.M.: F.O.R.E.M. | Delstanche H.V.A.C. SPRL | ATELIER CR?ATIF DE BOIS-DE-BREUX | N. HOLLASKY | Jinane

De Boever A.M. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Boever A.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02147521972. Het bedrijf De Boever A.M. bevindt zich op het adres: Bekstraat 1; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 698,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Boever A.M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Boever A.M. is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Boever A.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Boever A.M., openstaande posities, locatie van De Boever A.M. op de kaart.

De Boever A.M. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Boever A.M., company assigned to the tax number BE02147521972. The company De Boever A.M. is located at the address: Bekstraat 1; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 698,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Boever A.M. were not found.
The main activity of De Boever A.M. is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Boever A.M. is not available. You also can look at reviews of De Boever A.M., open positions, location of De Boever A.M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Boever A.M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Boever A.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Boever A.M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Boever A.M., employees, financial statistics.