De Boeck H

Contactgegevens De Boeck H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Boeck H: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Boeck H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karrekietstraat 21; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 31 37 25 (+32-014 31 37 25) 014 31 37 25 (+32-014 31 37 25)

Fax (fax): +32 (2) 680-66-86 +32 (2) 680-66-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Boeck H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Boeck H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Boeck H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Boeck H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Boeck H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Boeck H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Boeck H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Boeck H
Products information De Boeck H

BTW identificatienummer (tax): BE08529479980
Ondernemingsnummer: 2700958251
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in De Boeck H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Boeck H
(Get full report from official database of BE for De Boeck H)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Boeck H
Addition kinds of activities for De Boeck H

0921. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
28990500. maten | Sizes
33569904. Lasstaven | Welding rods
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts

Werken bij De Boeck H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Boeck H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Boeck H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Boeck H. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

 • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

 • Productiemedewerker (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

 • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LDO

  Type: Dienstenchequebaan

  huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

 • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

 • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

 • CNC bediener (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

  Type: Vaste Job

  Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van De Boeck H in sociale netwerken
Look for responds of De Boeck H in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Boeck H. Laat een reactie achter voor De Boeck H. De Boeck H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Boeck H. Leave a respond for De Boeck H. De Boeck H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Boeck H op de google maps. Adres en contacten De Boeck H
Location of De Boeck H on the google maps. Address and contacts of De Boeck H

Andere gerelateerde bedrijven als come De Boeck H De Boeck H: IDC Construct NV | MARIE-LINE | Doré-Sol | EURO CAR | LES VINS-BRUNIN-GUILLIER

Other related companies as De Boeck H: IDC Construct NV | MARIE-LINE | Doré-Sol | EURO CAR | LES VINS-BRUNIN-GUILLIER

De Boeck H is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Boeck H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08529479980. Het bedrijf De Boeck H bevindt zich op het adres: Karrekietstraat 21; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Boeck H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Boeck H is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Boeck H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Boeck H, openstaande posities, locatie van De Boeck H op de kaart.

De Boeck H is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Boeck H, company assigned to the tax number BE08529479980. The company De Boeck H is located at the address: Karrekietstraat 21; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Boeck H were not found.
The main activity of De Boeck H is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Boeck H is not available. You also can look at reviews of De Boeck H, open positions, location of De Boeck H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Boeck H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Boeck H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Boeck H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Boeck H, employees, financial statistics.