De Bock J

Contactgegevens De Bock J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bock J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bock J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 36; 9960; Assenede, België

Telefoon (phone): 09 344 08 06 (+32-09 344 08 06) 09 344 08 06 (+32-09 344 08 06)

Fax (fax): +32 (56) 358-64-36 +32 (56) 358-64-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bock J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bock J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bock J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bock J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bock J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bock J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bock J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bock J
Products information De Bock J

BTW identificatienummer (tax): BE06319854736
Ondernemingsnummer: 3474121093
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in De Bock J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bock J
(Get full report from official database of BE for De Bock J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bock J
Addition kinds of activities for De Bock J

072299. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
20910107. Stews, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Stews, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
39490900. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies
59619916. Postorder huis, nv | Mail order house, nec

Werken bij De Bock J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bock J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bock J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bock J. Looking for open vacancies in other companies

 • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

 • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

 • Studenten interviewers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: D-Sense

  Type: Studentenjob

  Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

 • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

  Type: Studentenjob

  Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

 • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMERY

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

 • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: SELECT HR

  Type: Vaste Job

  In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STRIJDERSHUIS

  Type: Flexijob

  FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

 • Hulp in zaal (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: SALONS DE LELIE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van De Bock J in sociale netwerken
Look for responds of De Bock J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bock J. Laat een reactie achter voor De Bock J. De Bock J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bock J. Leave a respond for De Bock J. De Bock J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bock J op de google maps. Adres en contacten De Bock J
Location of De Bock J on the google maps. Address and contacts of De Bock J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bock J De Bock J: BLOEMEN VERKENS | Golf Miet De Rop BVBA | MAISON FR. DEBAISE & FILS | A. Euronegoce Company | Eco-Tri

Other related companies as De Bock J: BLOEMEN VERKENS | Golf Miet De Rop BVBA | MAISON FR. DEBAISE & FILS | A. Euronegoce Company | Eco-Tri

De Bock J is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bock J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319854736. Het bedrijf De Bock J bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 36; 9960; Assenede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 859,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Bock J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bock J is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bock J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bock J, openstaande posities, locatie van De Bock J op de kaart.

De Bock J is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bock J, company assigned to the tax number BE06319854736. The company De Bock J is located at the address: Kasteelstraat 36; 9960; Assenede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 859,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Bock J were not found.
The main activity of De Bock J is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bock J is not available. You also can look at reviews of De Bock J, open positions, location of De Bock J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bock J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bock J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bock J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bock J, employees, financial statistics.