De Belder Leen

Contactgegevens De Belder Leen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Belder Leen: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Belder Leen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Christiaan Pallemansstraat 14; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 664 44 47 (+32-03 664 44 47) 03 664 44 47 (+32-03 664 44 47)

Fax (fax): +32 (3) 795-92-46 +32 (3) 795-92-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Belder Leen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Belder Leen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Belder Leen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Belder Leen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Belder Leen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Belder Leen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Belder Leen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Belder Leen
Products information De Belder Leen

BTW identificatienummer (tax): BE02621856689
Ondernemingsnummer: 7413818359
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 220,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Belder Leen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Belder Leen
(Get full report from official database of BE for De Belder Leen)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Belder Leen
Addition kinds of activities for De Belder Leen

07210104. Boomgaarden, teelt van | Tree orchards, cultivation of
10990200. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery
38120109. Driftmeters, luchtvaart | Driftmeters, aeronautical
82999911. Persoonlijke ontwikkelingsschool | Personal development school

Werken bij De Belder Leen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Belder Leen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Belder Leen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Belder Leen. Looking for open vacancies in other companies

 • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

  Regio: MEERLE

  Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

 • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

 • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

 • Junior Calculator (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

 • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

 • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: McDonald's

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Zoek naar antwoorden van De Belder Leen in sociale netwerken
Look for responds of De Belder Leen in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Belder Leen. Laat een reactie achter voor De Belder Leen. De Belder Leen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Belder Leen. Leave a respond for De Belder Leen. De Belder Leen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Belder Leen op de google maps. Adres en contacten De Belder Leen
Location of De Belder Leen on the google maps. Address and contacts of De Belder Leen

Andere gerelateerde bedrijven als come De Belder Leen De Belder Leen: BANCONTACT-MISTER CASH | JOHNY LAUWERS | MONBALIEU | ECU-LINE | WILFRIED LAPORTE

Other related companies as De Belder Leen: BANCONTACT-MISTER CASH | JOHNY LAUWERS | MONBALIEU | ECU-LINE | WILFRIED LAPORTE

De Belder Leen is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Belder Leen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02621856689. Het bedrijf De Belder Leen bevindt zich op het adres: Christiaan Pallemansstraat 14; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 220,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Belder Leen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Belder Leen is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Belder Leen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Belder Leen, openstaande posities, locatie van De Belder Leen op de kaart.

De Belder Leen is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Belder Leen, company assigned to the tax number BE02621856689. The company De Belder Leen is located at the address: Christiaan Pallemansstraat 14; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 220,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Belder Leen were not found.
The main activity of De Belder Leen is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Belder Leen is not available. You also can look at reviews of De Belder Leen, open positions, location of De Belder Leen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Belder Leen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Belder Leen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Belder Leen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Belder Leen, employees, financial statistics.