De Beir Frank

Contactgegevens De Beir Frank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Beir Frank: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Beir Frank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomgaarden 29; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle), België

Telefoon (phone): 050 62 17 08 (+32-050 62 17 08) 050 62 17 08 (+32-050 62 17 08)

Fax (fax): +32 (3) 305-47-30 +32 (3) 305-47-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Beir Frank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Beir Frank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Beir Frank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Beir Frank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Beir Frank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Beir Frank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Beir Frank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Beir Frank
Products information De Beir Frank

BTW identificatienummer (tax): BE09099121093
Ondernemingsnummer: 3844085693
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in De Beir Frank zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Beir Frank
(Get full report from official database of BE for De Beir Frank)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Beir Frank
Addition kinds of activities for De Beir Frank

35520210. Loopers, textielmachines | Loopers, textile machinery
35939902. Vloeistofcilinders, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power cylinders, hydraulic or pneumatic
36130213. Schakelapparaten en schakelapparatuur accessoires, nec | Switchgear and switchgear accessories, nec
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies
67269901. Uitgifte van gezichtbedrag certificaat | Face amount certificate issuing
73891407. Merchandise liquidators | Merchandise liquidators
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in

Werken bij De Beir Frank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Beir Frank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Beir Frank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Beir Frank. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

 • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

 • Toonbankverkoper (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

 • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: IRON - E

  Type: Dienstenchequebaan

  U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

 • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

 • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

 • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

  Type: Vaste Job

  Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

Zoek naar antwoorden van De Beir Frank in sociale netwerken
Look for responds of De Beir Frank in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Beir Frank. Laat een reactie achter voor De Beir Frank. De Beir Frank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Beir Frank. Leave a respond for De Beir Frank. De Beir Frank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Beir Frank op de google maps. Adres en contacten De Beir Frank
Location of De Beir Frank on the google maps. Address and contacts of De Beir Frank

Andere gerelateerde bedrijven als come De Beir Frank De Beir Frank: SWERS | MONS BORINAGE FINANCES | DE BANDI'S | O.B.A.S. | Westerlund Corporation N.V.

Other related companies as De Beir Frank: SWERS | MONS BORINAGE FINANCES | DE BANDI'S | O.B.A.S. | Westerlund Corporation N.V.

De Beir Frank is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Beir Frank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09099121093. Het bedrijf De Beir Frank bevindt zich op het adres: Boomgaarden 29; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Beir Frank zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Beir Frank is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Beir Frank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Beir Frank, openstaande posities, locatie van De Beir Frank op de kaart.

De Beir Frank is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Beir Frank, company assigned to the tax number BE09099121093. The company De Beir Frank is located at the address: Boomgaarden 29; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Beir Frank were not found.
The main activity of De Beir Frank is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Beir Frank is not available. You also can look at reviews of De Beir Frank, open positions, location of De Beir Frank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Beir Frank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Beir Frank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Beir Frank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Beir Frank, employees, financial statistics.