De Baeremaeker Christian

Contactgegevens De Baeremaeker Christian: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Baeremaeker Christian: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Baeremaeker Christian

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Louet 27; 5060; Sambreville (Arsimont), België

Telefoon (phone): 071 74 41 19; 071 77 25 00 (+32-071 74 41 19; 071 77 25 00) 071 74 41 19; 071 77 25 00 (+32-071 74 41 19; 071 77 25 00)

Fax (fax): 071 77 25 00 (+32-071 77 25 00) 071 77 25 00 (+32-071 77 25 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Baeremaeker Christian: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Baeremaeker Christian"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Baeremaeker Christian"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Baeremaeker Christian, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Baeremaeker Christian. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Baeremaeker Christian, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Baeremaeker Christian. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Baeremaeker Christian
Products information De Baeremaeker Christian

BTW identificatienummer (tax): BE04123413085
Ondernemingsnummer: 6703826904
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Baeremaeker Christian zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Baeremaeker Christian
(Get full report from official database of BE for De Baeremaeker Christian)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Baeremaeker Christian
Addition kinds of activities for De Baeremaeker Christian

651300. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
27549907. Intaglio printen | Intaglio printing
32970303. Hoge temperatuur mortel, nonclay | High temperature mortar, nonclay
35520302. Doekspreidingsmachines | Cloth spreading machines
39310109. klavecimbels | Harpsichords

Werken bij De Baeremaeker Christian: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Baeremaeker Christian: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Baeremaeker Christian. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Baeremaeker Christian. Looking for open vacancies in other companies

 • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

 • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

 • Rietdekker (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

 • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

 • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

 • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

 • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

 • Productiearbeider - student (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

 • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

 • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

  Type: Vaste Job

  Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van De Baeremaeker Christian in sociale netwerken
Look for responds of De Baeremaeker Christian in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Baeremaeker Christian. Laat een reactie achter voor De Baeremaeker Christian. De Baeremaeker Christian bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Baeremaeker Christian. Leave a respond for De Baeremaeker Christian. De Baeremaeker Christian on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Baeremaeker Christian op de google maps. Adres en contacten De Baeremaeker Christian
Location of De Baeremaeker Christian on the google maps. Address and contacts of De Baeremaeker Christian

Andere gerelateerde bedrijven als come De Baeremaeker Christian De Baeremaeker Christian: Devos M | DIRK BLANCHAERT | Lonneux | Verstaen NV | K.C.A.

Other related companies as De Baeremaeker Christian: Devos M | DIRK BLANCHAERT | Lonneux | Verstaen NV | K.C.A.

De Baeremaeker Christian is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Baeremaeker Christian, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04123413085. Het bedrijf De Baeremaeker Christian bevindt zich op het adres: Place du Louet 27; 5060; Sambreville (Arsimont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Baeremaeker Christian zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Baeremaeker Christian is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Baeremaeker Christian is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Baeremaeker Christian, openstaande posities, locatie van De Baeremaeker Christian op de kaart.

De Baeremaeker Christian is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Baeremaeker Christian, company assigned to the tax number BE04123413085. The company De Baeremaeker Christian is located at the address: Place du Louet 27; 5060; Sambreville (Arsimont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Baeremaeker Christian were not found.
The main activity of De Baeremaeker Christian is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Baeremaeker Christian is not available. You also can look at reviews of De Baeremaeker Christian, open positions, location of De Baeremaeker Christian on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Baeremaeker Christian, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Baeremaeker Christian, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Baeremaeker Christian, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Baeremaeker Christian, employees, financial statistics.