Danthinne Agnes

Contactgegevens Danthinne Agnes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Danthinne Agnes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Danthinne Agnes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue César de Paepe 2; 4630; Soumagne, België

Telefoon (phone): 04 377 39 15 (+32-04 377 39 15) 04 377 39 15 (+32-04 377 39 15)

Fax (fax): +32 (61) 189-77-18 +32 (61) 189-77-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Danthinne Agnes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Danthinne Agnes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Danthinne Agnes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Danthinne Agnes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Danthinne Agnes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Danthinne Agnes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Danthinne Agnes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Danthinne Agnes
Products information Danthinne Agnes

BTW identificatienummer (tax): BE08703613281
Ondernemingsnummer: 2147796630
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Danthinne Agnes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Danthinne Agnes
(Get full report from official database of BE for Danthinne Agnes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Danthinne Agnes
Addition kinds of activities for Danthinne Agnes

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
284205. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
511203. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
34430800. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
52310101. Glas, lood of gekleurd | Glass, leaded or stained
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores

Werken bij Danthinne Agnes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Danthinne Agnes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Danthinne Agnes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Danthinne Agnes. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

Zoek naar antwoorden van Danthinne Agnes in sociale netwerken
Look for responds of Danthinne Agnes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Danthinne Agnes. Laat een reactie achter voor Danthinne Agnes. Danthinne Agnes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Danthinne Agnes. Leave a respond for Danthinne Agnes. Danthinne Agnes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Danthinne Agnes op de google maps. Adres en contacten Danthinne Agnes
Location of Danthinne Agnes on the google maps. Address and contacts of Danthinne Agnes

Andere gerelateerde bedrijven als come Danthinne Agnes Danthinne Agnes: B & R - BOUW EN RENOVATIE NV | MICHEL JANSSEN | KARINA VAN LEUGENHAEGE | FRANCK RIGOLLE | Yannart Michel-Henri

Other related companies as Danthinne Agnes: B & R - BOUW EN RENOVATIE NV | MICHEL JANSSEN | KARINA VAN LEUGENHAEGE | FRANCK RIGOLLE | Yannart Michel-Henri

Danthinne Agnes is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Danthinne Agnes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08703613281. Het bedrijf Danthinne Agnes bevindt zich op het adres: Rue César de Paepe 2; 4630; Soumagne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Danthinne Agnes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Danthinne Agnes is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Danthinne Agnes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Danthinne Agnes, openstaande posities, locatie van Danthinne Agnes op de kaart.

Danthinne Agnes is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Danthinne Agnes, company assigned to the tax number BE08703613281. The company Danthinne Agnes is located at the address: Rue César de Paepe 2; 4630; Soumagne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Danthinne Agnes were not found.
The main activity of Danthinne Agnes is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Danthinne Agnes is not available. You also can look at reviews of Danthinne Agnes, open positions, location of Danthinne Agnes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Danthinne Agnes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Danthinne Agnes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Danthinne Agnes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Danthinne Agnes, employees, financial statistics.