FOLIEKE

Contactgegevens FOLIEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOLIEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOLIEKE

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): JAN STASSTRAAT 8; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16222427 (+32-16222427) 16222427 (+32-16222427)

Fax (fax): +32 (68) 254-31-35 +32 (68) 254-31-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOLIEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOLIEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOLIEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOLIEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOLIEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOLIEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOLIEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOLIEKE
Products information FOLIEKE

BTW identificatienummer (tax): BE06761230468
Ondernemingsnummer: 6217132568
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FOLIEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Babyspullen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOLIEKE
(Get full report from official database of BE for FOLIEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOLIEKE
Addition kinds of activities for FOLIEKE

283403. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
28249903. Anidexvezels | Anidex fibers
35560212. Persen, voedsel: kaas, biet, cider en suikerriet | Presses, food: cheese, beet, cider, and sugarcane
50230206. Slip covers (meubels) | Slip covers (furniture)
50850101. Vaten, nieuw of gereviseerd | Barrels, new or reconditioned

Werken bij FOLIEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOLIEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOLIEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOLIEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • vrachtwagentechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van FOLIEKE in sociale netwerken
Look for responds of FOLIEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOLIEKE. Laat een reactie achter voor FOLIEKE. FOLIEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOLIEKE. Leave a respond for FOLIEKE. FOLIEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOLIEKE op de google maps. Adres en contacten FOLIEKE
Location of FOLIEKE on the google maps. Address and contacts of FOLIEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come FOLIEKE FOLIEKE: KBC | JOSE WILIQUET | JEAN BOELANDERS | Lardinois J | Oud Gemeentehuis ('t)

Other related companies as FOLIEKE: KBC | JOSE WILIQUET | JEAN BOELANDERS | Lardinois J | Oud Gemeentehuis ('t)

FOLIEKE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is FOLIEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761230468. Het bedrijf FOLIEKE bevindt zich op het adres: JAN STASSTRAAT 8; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 282,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Babyspullen. Producten gemaakt in FOLIEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOLIEKE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOLIEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOLIEKE, openstaande posities, locatie van FOLIEKE op de kaart.

FOLIEKE is a company, that was registered 1987 in Leuven region, Belgium. Full name of company is FOLIEKE, company assigned to the tax number BE06761230468. The company FOLIEKE is located at the address: JAN STASSTRAAT 8; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 282,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby- and kinderkleding; Babyspullen. Products created in FOLIEKE were not found.
The main activity of FOLIEKE is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOLIEKE is not available. You also can look at reviews of FOLIEKE, open positions, location of FOLIEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOLIEKE, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOLIEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOLIEKE, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOLIEKE, employees, financial statistics.