COPPENS JOHAN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • COPPENS JOHAN
Private companiesFood Stores • COPPENS JOHAN

Contactgegevens COPPENS JOHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPPENS JOHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPPENS JOHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zavelberg 25; 1780; Wemmel, België

Telefoon (phone): 02 461 25 27 (+32-02 461 25 27) 02 461 25 27 (+32-02 461 25 27)

Fax (fax): +32 (55) 578-64-20 +32 (55) 578-64-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPPENS JOHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPPENS JOHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPPENS JOHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPPENS JOHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPPENS JOHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPPENS JOHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPPENS JOHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPPENS JOHAN
Products information COPPENS JOHAN

BTW identificatienummer (tax): BE02895965576
Ondernemingsnummer: 1489440917
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 798,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in COPPENS JOHAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPPENS JOHAN
(Get full report from official database of BE for COPPENS JOHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPPENS JOHAN
Addition kinds of activities for COPPENS JOHAN

335604. Nikkel | Nickel
336601. Bussen en lagers | Bushings and bearings
503901. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
20999911. Noedels, gebakken (Chinees) | Noodles, fried (chinese)
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
36470000. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems

Werken bij COPPENS JOHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPPENS JOHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPPENS JOHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPPENS JOHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

Zoek naar antwoorden van COPPENS JOHAN in sociale netwerken
Look for responds of COPPENS JOHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPPENS JOHAN. Laat een reactie achter voor COPPENS JOHAN. COPPENS JOHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPPENS JOHAN. Leave a respond for COPPENS JOHAN. COPPENS JOHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPPENS JOHAN op de google maps. Adres en contacten COPPENS JOHAN
Location of COPPENS JOHAN on the google maps. Address and contacts of COPPENS JOHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come COPPENS JOHAN COPPENS JOHAN: L.D.L. | GHISLAINE SCOUMANNE | VALENTINO | CLAUDE HENNION | Mecamold

Other related companies as COPPENS JOHAN: L.D.L. | GHISLAINE SCOUMANNE | VALENTINO | CLAUDE HENNION | Mecamold

COPPENS JOHAN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COPPENS JOHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02895965576. Het bedrijf COPPENS JOHAN bevindt zich op het adres: Zavelberg 25; 1780; Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 798,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in COPPENS JOHAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COPPENS JOHAN is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPPENS JOHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPPENS JOHAN, openstaande posities, locatie van COPPENS JOHAN op de kaart.

COPPENS JOHAN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is COPPENS JOHAN, company assigned to the tax number BE02895965576. The company COPPENS JOHAN is located at the address: Zavelberg 25; 1780; Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 798,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in COPPENS JOHAN were not found.
The main activity of COPPENS JOHAN is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COPPENS JOHAN is not available. You also can look at reviews of COPPENS JOHAN, open positions, location of COPPENS JOHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPPENS JOHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPPENS JOHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPPENS JOHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPPENS JOHAN, employees, financial statistics.