Claessens A

Contactgegevens Claessens A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claessens A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claessens A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Forêt de Soignes 43; 1640; Rhode-Saint-Genèse, België

Telefoon (phone): 02 380 82 56 (+32-02 380 82 56) 02 380 82 56 (+32-02 380 82 56)

Fax (fax): +32 (61) 148-63-68 +32 (61) 148-63-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claessens A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claessens A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claessens A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claessens A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claessens A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claessens A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claessens A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claessens A
Products information Claessens A

BTW identificatienummer (tax): BE02033538818
Ondernemingsnummer: 5790588378
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Claessens A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claessens A
(Get full report from official database of BE for Claessens A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claessens A
Addition kinds of activities for Claessens A

344901. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
24310500. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
34431105. Steriliserende kamers, metalen plaat | Sterilizing chambers, metal plate
35859902. Snowmaking machines | Snowmaking machinery
38230505. Ph instrumenten, industrieel proces type | Ph instruments, industrial process type
51720203. Benzine | Gasoline
61530200. Factoring diensten | Factoring services

Werken bij Claessens A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claessens A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claessens A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claessens A. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POLET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van Claessens A in sociale netwerken
Look for responds of Claessens A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claessens A. Laat een reactie achter voor Claessens A. Claessens A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claessens A. Leave a respond for Claessens A. Claessens A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claessens A op de google maps. Adres en contacten Claessens A
Location of Claessens A on the google maps. Address and contacts of Claessens A

Andere gerelateerde bedrijven als come Claessens A Claessens A: FLSOLIVER NV/SA | HET MOSSELHUIS | Ria | CENTEA | D. GAUQUI?

Other related companies as Claessens A: FLSOLIVER NV/SA | HET MOSSELHUIS | Ria | CENTEA | D. GAUQUI?

Claessens A is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claessens A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02033538818. Het bedrijf Claessens A bevindt zich op het adres: Avenue de la Forêt de Soignes 43; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Claessens A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claessens A is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claessens A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claessens A, openstaande posities, locatie van Claessens A op de kaart.

Claessens A is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claessens A, company assigned to the tax number BE02033538818. The company Claessens A is located at the address: Avenue de la Forêt de Soignes 43; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Claessens A were not found.
The main activity of Claessens A is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Claessens A is not available. You also can look at reviews of Claessens A, open positions, location of Claessens A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claessens A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claessens A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claessens A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claessens A, employees, financial statistics.