Distridenta

Contactgegevens Distridenta: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Distridenta: address, phone, fax, email, website, opening hours

Distridenta

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Charles Dubois 2; 1342; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette), België

Telefoon (phone): 010 43 93 35 (+32-010 43 93 35) 010 43 93 35 (+32-010 43 93 35)

Fax (fax): 010 43 94 02 (+32-010 43 94 02) 010 43 94 02 (+32-010 43 94 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Distridenta: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Distridenta"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Distridenta"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Distridenta, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Distridenta. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Distridenta, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Distridenta. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Distridenta
Products information Distridenta

BTW identificatienummer (tax): BE08492950439
Ondernemingsnummer: 6394287109
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Distridenta zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists and dental technicians - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Distridenta
(Get full report from official database of BE for Distridenta)

Aanvulling soorten activiteiten voor Distridenta
Addition kinds of activities for Distridenta

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
16290105. Afvoersysteem constructie | Drainage system construction
17210200. Commercieel schilderij | Commercial painting
17999901. Antenne installatie | Antenna installation
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance
80110106. nefroloog | Nephrologist

Werken bij Distridenta: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Distridenta: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Distridenta. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Distridenta. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van Distridenta in sociale netwerken
Look for responds of Distridenta in social networks

Lees alle opmerkingen voor Distridenta. Laat een reactie achter voor Distridenta. Distridenta bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Distridenta. Leave a respond for Distridenta. Distridenta on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Distridenta op de google maps. Adres en contacten Distridenta
Location of Distridenta on the google maps. Address and contacts of Distridenta

Andere gerelateerde bedrijven als come Distridenta Distridenta: J.C. IPPON | JACQUES DEHENNAULT | Motoreco | VAN DEN BROECK IVAN | Connexion s.a.

Other related companies as Distridenta: J.C. IPPON | JACQUES DEHENNAULT | Motoreco | VAN DEN BROECK IVAN | Connexion s.a.

Distridenta is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Distridenta, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08492950439. Het bedrijf Distridenta bevindt zich op het adres: Rue Charles Dubois 2; 1342; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists and dental technicians - Equipment and Supplies. Producten gemaakt in Distridenta zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Distridenta is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Distridenta is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Distridenta, openstaande posities, locatie van Distridenta op de kaart.

Distridenta is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Distridenta, company assigned to the tax number BE08492950439. The company Distridenta is located at the address: Rue Charles Dubois 2; 1342; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists and dental technicians - Equipment and Supplies. Products created in Distridenta were not found.
The main activity of Distridenta is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Distridenta is not available. You also can look at reviews of Distridenta, open positions, location of Distridenta on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Distridenta, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Distridenta, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Distridenta, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Distridenta, employees, financial statistics.