MAASLANDS DENTAL LABO LIMB

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • MAASLANDS DENTAL LABO LIMB
Private companiesUnited States Postal Service • MAASLANDS DENTAL LABO LIMB

Contactgegevens MAASLANDS DENTAL LABO LIMB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAASLANDS DENTAL LABO LIMB: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAASLANDS DENTAL LABO LIMB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoorstraat 1; 3631; Maasmechelen (Uikhoven), België

Telefoon (phone): 089 71 70 98 (+32-089 71 70 98) 089 71 70 98 (+32-089 71 70 98)

Fax (fax): 089 72 29 76 (+32-089 72 29 76) 089 72 29 76 (+32-089 72 29 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAASLANDS DENTAL LABO LIMB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAASLANDS DENTAL LABO LIMB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAASLANDS DENTAL LABO LIMB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAASLANDS DENTAL LABO LIMB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAASLANDS DENTAL LABO LIMB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAASLANDS DENTAL LABO LIMB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAASLANDS DENTAL LABO LIMB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAASLANDS DENTAL LABO LIMB
Products information MAASLANDS DENTAL LABO LIMB

BTW identificatienummer (tax): BE07489898681
Ondernemingsnummer: 5492309570
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MAASLANDS DENTAL LABO LIMB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAASLANDS DENTAL LABO LIMB
(Get full report from official database of BE for MAASLANDS DENTAL LABO LIMB)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAASLANDS DENTAL LABO LIMB
Addition kinds of activities for MAASLANDS DENTAL LABO LIMB

367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
764101. Bekleding werk | Upholstery work
769906. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
17210301. Vliegtuig schilderij | Aircraft painting
33130204. Ijzerfosfiden | Ferrophosphorus
37280206. Gouverneurs, vliegtuig propeller veren | Governors, aircraft propeller feathering

Werken bij MAASLANDS DENTAL LABO LIMB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAASLANDS DENTAL LABO LIMB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAASLANDS DENTAL LABO LIMB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAASLANDS DENTAL LABO LIMB. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

Zoek naar antwoorden van MAASLANDS DENTAL LABO LIMB in sociale netwerken
Look for responds of MAASLANDS DENTAL LABO LIMB in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAASLANDS DENTAL LABO LIMB. Laat een reactie achter voor MAASLANDS DENTAL LABO LIMB. MAASLANDS DENTAL LABO LIMB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAASLANDS DENTAL LABO LIMB. Leave a respond for MAASLANDS DENTAL LABO LIMB. MAASLANDS DENTAL LABO LIMB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAASLANDS DENTAL LABO LIMB op de google maps. Adres en contacten MAASLANDS DENTAL LABO LIMB
Location of MAASLANDS DENTAL LABO LIMB on the google maps. Address and contacts of MAASLANDS DENTAL LABO LIMB

Andere gerelateerde bedrijven als come MAASLANDS DENTAL LABO LIMB MAASLANDS DENTAL LABO LIMB: ASLK-CGER Bank | LA VECQUEE | Dehertogh NV | J P WILLEMS | COVEMAEKER

Other related companies as MAASLANDS DENTAL LABO LIMB: ASLK-CGER Bank | LA VECQUEE | Dehertogh NV | J P WILLEMS | COVEMAEKER

MAASLANDS DENTAL LABO LIMB is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAASLANDS DENTAL LABO LIMB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07489898681. Het bedrijf MAASLANDS DENTAL LABO LIMB bevindt zich op het adres: Schoorstraat 1; 3631; Maasmechelen (Uikhoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 802,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dental laboratories. Producten gemaakt in MAASLANDS DENTAL LABO LIMB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAASLANDS DENTAL LABO LIMB is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAASLANDS DENTAL LABO LIMB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAASLANDS DENTAL LABO LIMB, openstaande posities, locatie van MAASLANDS DENTAL LABO LIMB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAASLANDS DENTAL LABO LIMB is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAASLANDS DENTAL LABO LIMB, company assigned to the tax number BE07489898681. The company MAASLANDS DENTAL LABO LIMB is located at the address: Schoorstraat 1; 3631; Maasmechelen (Uikhoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 802,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dental laboratories. Products created in MAASLANDS DENTAL LABO LIMB were not found.
The main activity of MAASLANDS DENTAL LABO LIMB is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAASLANDS DENTAL LABO LIMB is not available. You also can look at reviews of MAASLANDS DENTAL LABO LIMB, open positions, location of MAASLANDS DENTAL LABO LIMB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAASLANDS DENTAL LABO LIMB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAASLANDS DENTAL LABO LIMB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAASLANDS DENTAL LABO LIMB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAASLANDS DENTAL LABO LIMB, employees, financial statistics.