Centre Dentaire Fongus

Contactgegevens Centre Dentaire Fongus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Dentaire Fongus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Dentaire Fongus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Mons 68; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 520 75 82 (+32-02 520 75 82) 02 520 75 82 (+32-02 520 75 82)

Fax (fax): +32 (65) 984-24-35 +32 (65) 984-24-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Dentaire Fongus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Dentaire Fongus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Dentaire Fongus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Dentaire Fongus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Dentaire Fongus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Dentaire Fongus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Dentaire Fongus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Dentaire Fongus
Products information Centre Dentaire Fongus

BTW identificatienummer (tax): BE02489196777
Ondernemingsnummer: 5194854736
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 639,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Centre Dentaire Fongus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Dentaire Fongus
(Get full report from official database of BE for Centre Dentaire Fongus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Dentaire Fongus
Addition kinds of activities for Centre Dentaire Fongus

3553. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
209601. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
238100. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
781905. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture
09130102. Mussells, nemen van | Mussells, taking of
32419901. Metselwerk cement | Masonry cement
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)

Werken bij Centre Dentaire Fongus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Dentaire Fongus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Dentaire Fongus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Dentaire Fongus. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

Zoek naar antwoorden van Centre Dentaire Fongus in sociale netwerken
Look for responds of Centre Dentaire Fongus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Dentaire Fongus. Laat een reactie achter voor Centre Dentaire Fongus. Centre Dentaire Fongus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Dentaire Fongus. Leave a respond for Centre Dentaire Fongus. Centre Dentaire Fongus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Dentaire Fongus op de google maps. Adres en contacten Centre Dentaire Fongus
Location of Centre Dentaire Fongus on the google maps. Address and contacts of Centre Dentaire Fongus

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Dentaire Fongus Centre Dentaire Fongus: DEXIA | A.C.T.-DENET | CAVES DE FONTENELLE | Corbesier F | ESSELTE NV

Other related companies as Centre Dentaire Fongus: DEXIA | A.C.T.-DENET | CAVES DE FONTENELLE | Corbesier F | ESSELTE NV

Centre Dentaire Fongus is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Dentaire Fongus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02489196777. Het bedrijf Centre Dentaire Fongus bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 68; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 639,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dental clinics. Producten gemaakt in Centre Dentaire Fongus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Dentaire Fongus is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Dentaire Fongus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Dentaire Fongus, openstaande posities, locatie van Centre Dentaire Fongus op de kaart.

Centre Dentaire Fongus is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Dentaire Fongus, company assigned to the tax number BE02489196777. The company Centre Dentaire Fongus is located at the address: Chaussée de Mons 68; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 639,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dental clinics. Products created in Centre Dentaire Fongus were not found.
The main activity of Centre Dentaire Fongus is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Dentaire Fongus is not available. You also can look at reviews of Centre Dentaire Fongus, open positions, location of Centre Dentaire Fongus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Dentaire Fongus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Dentaire Fongus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Dentaire Fongus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Dentaire Fongus, employees, financial statistics.