C.H.U. DE LIEGE

Contactgegevens C.H.U. DE LIEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.H.U. DE LIEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.H.U. DE LIEGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Domaine Sart Tilman; 4000; Liège 1 (Tonne), België

Telefoon (phone): 04 366 71 11; 04 366 76 54 (+32-04 366 71 11; 04 366 76 54) 04 366 71 11; 04 366 76 54 (+32-04 366 71 11; 04 366 76 54)

Fax (fax): 04 366 70 07 (+32-04 366 70 07) 04 366 70 07 (+32-04 366 70 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.H.U. DE LIEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.H.U. DE LIEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.H.U. DE LIEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.H.U. DE LIEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.H.U. DE LIEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.H.U. DE LIEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.H.U. DE LIEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.H.U. DE LIEGE
Products information C.H.U. DE LIEGE

BTW identificatienummer (tax): BE09600646972
Ondernemingsnummer: 4295074462
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Hospitals

Product categorie (product category): Dental clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.H.U. DE LIEGE
(Get full report from official database of BE for C.H.U. DE LIEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.H.U. DE LIEGE
Addition kinds of activities for C.H.U. DE LIEGE

308899. Kunststof loodgieterij | Plastics plumbing fixtures, nec
552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
38420102. Kleding, brandwerend en beschermend | Clothing, fire resistant and protective
59619902. Automotive benodigdheden en uitrusting, postorder | Automotive supplies and equipment, mail order

Werken bij C.H.U. DE LIEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.H.U. DE LIEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.H.U. DE LIEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.H.U. DE LIEGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Student verkoop Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Sint-Truiden, zoeken we studenten die kunnen werken op woensdagnamiddag en in het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag). Je zal instaan voor het aanvullen van producten in de winkel en het verderhelpen van klanten indien nodig

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van C.H.U. DE LIEGE in sociale netwerken
Look for responds of C.H.U. DE LIEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.H.U. DE LIEGE. Laat een reactie achter voor C.H.U. DE LIEGE. C.H.U. DE LIEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.H.U. DE LIEGE. Leave a respond for C.H.U. DE LIEGE. C.H.U. DE LIEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.H.U. DE LIEGE op de google maps. Adres en contacten C.H.U. DE LIEGE
Location of C.H.U. DE LIEGE on the google maps. Address and contacts of C.H.U. DE LIEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come C.H.U. DE LIEGE C.H.U. DE LIEGE: Jardin de la Danse (Le) | MOLS & Zn | AIM? KILOLO MUSAMBA LUBEMBA | P.C. LA BESACE | FA. VERBRUGGHE-DE CUYPER

Other related companies as C.H.U. DE LIEGE: Jardin de la Danse (Le) | MOLS & Zn | AIM? KILOLO MUSAMBA LUBEMBA | P.C. LA BESACE | FA. VERBRUGGHE-DE CUYPER

C.H.U. DE LIEGE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.H.U. DE LIEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09600646972. Het bedrijf C.H.U. DE LIEGE bevindt zich op het adres: Domaine Sart Tilman; 4000; Liège 1 (Tonne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dental clinics. Lijst met producten zijn Hospitals.
De hoofdactiviteit van C.H.U. DE LIEGE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.H.U. DE LIEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.H.U. DE LIEGE, openstaande posities, locatie van C.H.U. DE LIEGE op de kaart.

C.H.U. DE LIEGE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.H.U. DE LIEGE, company assigned to the tax number BE09600646972. The company C.H.U. DE LIEGE is located at the address: Domaine Sart Tilman; 4000; Liège 1 (Tonne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dental clinics. List of products are Hospitals.
The main activity of C.H.U. DE LIEGE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.H.U. DE LIEGE is not available. You also can look at reviews of C.H.U. DE LIEGE, open positions, location of C.H.U. DE LIEGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.H.U. DE LIEGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.H.U. DE LIEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.H.U. DE LIEGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.H.U. DE LIEGE, employees, financial statistics.