C.Q.F.D. scrl SCRL

Contactgegevens C.Q.F.D. scrl SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.Q.F.D. scrl SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.Q.F.D. scrl SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Les Platanes 2; 5651; Walcourt (Somzée), België

Telefoon (phone): 071 21 77 78 (+32-071 21 77 78) 071 21 77 78 (+32-071 21 77 78)

Fax (fax): 071 21 94 19 (+32-071 21 94 19) 071 21 94 19 (+32-071 21 94 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.Q.F.D. scrl SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.Q.F.D. scrl SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.Q.F.D. scrl SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.Q.F.D. scrl SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.Q.F.D. scrl SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.Q.F.D. scrl SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.Q.F.D. scrl SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.Q.F.D. scrl SCRL
Products information C.Q.F.D. scrl SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE01363647460
Ondernemingsnummer: 2467498779
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in C.Q.F.D. scrl SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Demonstration sale - Companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.Q.F.D. scrl SCRL
(Get full report from official database of BE for C.Q.F.D. scrl SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.Q.F.D. scrl SCRL
Addition kinds of activities for C.Q.F.D. scrl SCRL

152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
631199. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
651200. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
32290106. Servies, glas of glaskeramiek | Tableware, glass or glass ceramic
35450200. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
38270115. Sighting en brandbesturingsapparatuur, optisch | Sighting and fire control equipment, optical

Werken bij C.Q.F.D. scrl SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.Q.F.D. scrl SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.Q.F.D. scrl SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.Q.F.D. scrl SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van C.Q.F.D. scrl SCRL in sociale netwerken
Look for responds of C.Q.F.D. scrl SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.Q.F.D. scrl SCRL. Laat een reactie achter voor C.Q.F.D. scrl SCRL. C.Q.F.D. scrl SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.Q.F.D. scrl SCRL. Leave a respond for C.Q.F.D. scrl SCRL. C.Q.F.D. scrl SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.Q.F.D. scrl SCRL op de google maps. Adres en contacten C.Q.F.D. scrl SCRL
Location of C.Q.F.D. scrl SCRL on the google maps. Address and contacts of C.Q.F.D. scrl SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come C.Q.F.D. scrl SCRL C.Q.F.D. scrl SCRL: CALIFORNIAN CAR WASH | FILIEP TIEBERGHIEN | DENUIT | Hebrant M | EECKHOUT BART

Other related companies as C.Q.F.D. scrl SCRL: CALIFORNIAN CAR WASH | FILIEP TIEBERGHIEN | DENUIT | Hebrant M | EECKHOUT BART

C.Q.F.D. scrl SCRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.Q.F.D. scrl SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01363647460. Het bedrijf C.Q.F.D. scrl SCRL bevindt zich op het adres: Les Platanes 2; 5651; Walcourt (Somzée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Demonstration sale - Companies. Producten gemaakt in C.Q.F.D. scrl SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.Q.F.D. scrl SCRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.Q.F.D. scrl SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.Q.F.D. scrl SCRL, openstaande posities, locatie van C.Q.F.D. scrl SCRL op de kaart.

C.Q.F.D. scrl SCRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.Q.F.D. scrl SCRL, company assigned to the tax number BE01363647460. The company C.Q.F.D. scrl SCRL is located at the address: Les Platanes 2; 5651; Walcourt (Somzée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Demonstration sale - Companies. Products created in C.Q.F.D. scrl SCRL were not found.
The main activity of C.Q.F.D. scrl SCRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.Q.F.D. scrl SCRL is not available. You also can look at reviews of C.Q.F.D. scrl SCRL, open positions, location of C.Q.F.D. scrl SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.Q.F.D. scrl SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.Q.F.D. scrl SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.Q.F.D. scrl SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.Q.F.D. scrl SCRL, employees, financial statistics.