Thomas Werner B.V.B.A.

Contactgegevens Thomas Werner B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thomas Werner B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thomas Werner B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Legen Heirweg 30 9890 Asper, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thomas Werner B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thomas Werner B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thomas Werner B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thomas Werner B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thomas Werner B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thomas Werner B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thomas Werner B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thomas Werner B.V.B.A.
Products information Thomas Werner B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05204467773
Ondernemingsnummer: 1140350341
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Demolition services

Product categorie (product category): Demolition Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thomas Werner B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Thomas Werner B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thomas Werner B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Thomas Werner B.V.B.A.

3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
507299. Hardware, nec | Hardware, nec
26730102. Kledingkastjes (kasten accessoires): van aangekochte materialen | Wardrobe bags (closet accessories): from purchased materials
35770202. Tape reinigers, magnetisch: computer | Tape cleaners, magnetic: computer
78220402. Videobanden, opgenomen: groothandel | Video tapes, recorded: wholesale

Werken bij Thomas Werner B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thomas Werner B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thomas Werner B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thomas Werner B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

Zoek naar antwoorden van Thomas Werner B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Thomas Werner B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thomas Werner B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Thomas Werner B.V.B.A.. Thomas Werner B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thomas Werner B.V.B.A.. Leave a respond for Thomas Werner B.V.B.A.. Thomas Werner B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thomas Werner B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Thomas Werner B.V.B.A.
Location of Thomas Werner B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Thomas Werner B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Thomas Werner B.V.B.A. Thomas Werner B.V.B.A.: AMF Consulting BVBA | Zandberg (De) | LUYCKX MARLEEN | TOURING AIGLE AUTOMOBILE | PHOTO-HALL MONNAIE

Other related companies as Thomas Werner B.V.B.A.: AMF Consulting BVBA | Zandberg (De) | LUYCKX MARLEEN | TOURING AIGLE AUTOMOBILE | PHOTO-HALL MONNAIE

Thomas Werner B.V.B.A. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thomas Werner B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05204467773. Het bedrijf Thomas Werner B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Legen Heirweg 30 9890 Asper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 555,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Demolition Services. Lijst met producten zijn Demolition services.
De hoofdactiviteit van Thomas Werner B.V.B.A. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thomas Werner B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thomas Werner B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Thomas Werner B.V.B.A. op de kaart.

Thomas Werner B.V.B.A. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thomas Werner B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05204467773. The company Thomas Werner B.V.B.A. is located at the address: Legen Heirweg 30 9890 Asper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 555,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Demolition Services. List of products are Demolition services.
The main activity of Thomas Werner B.V.B.A. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Thomas Werner B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Thomas Werner B.V.B.A., open positions, location of Thomas Werner B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thomas Werner B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thomas Werner B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thomas Werner B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thomas Werner B.V.B.A., employees, financial statistics.