MOORKENS CAR DIVISION

Contactgegevens MOORKENS CAR DIVISION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOORKENS CAR DIVISION: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOORKENS CAR DIVISION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pierstraat 229; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 450 02 11 (+32-03 450 02 11) 03 450 02 11 (+32-03 450 02 11)

Fax (fax): 03 450 02 18; 03 450 03 63 (+32-03 450 02 18; 03 450 03 63) 03 450 02 18; 03 450 03 63 (+32-03 450 02 18; 03 450 03 63)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOORKENS CAR DIVISION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOORKENS CAR DIVISION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOORKENS CAR DIVISION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOORKENS CAR DIVISION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOORKENS CAR DIVISION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOORKENS CAR DIVISION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOORKENS CAR DIVISION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOORKENS CAR DIVISION
Products information MOORKENS CAR DIVISION

BTW identificatienummer (tax): BE06437683105
Ondernemingsnummer: 2929473876
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Garages; All terrain vehicles; Trucks - Dealers; Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Delivery vans - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOORKENS CAR DIVISION
(Get full report from official database of BE for MOORKENS CAR DIVISION)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOORKENS CAR DIVISION
Addition kinds of activities for MOORKENS CAR DIVISION

7521. Auto parkeren | Automobile parking
152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
367799. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
13219909. Natuurlijke benzine productie | Natural gasoline production
20340304. Groenten, gevriesdroogd | Vegetables, freeze-dried
39420106. Schoenen, pop | Shoes, doll
50430200. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment

Werken bij MOORKENS CAR DIVISION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOORKENS CAR DIVISION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOORKENS CAR DIVISION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOORKENS CAR DIVISION. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van MOORKENS CAR DIVISION in sociale netwerken
Look for responds of MOORKENS CAR DIVISION in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOORKENS CAR DIVISION. Laat een reactie achter voor MOORKENS CAR DIVISION. MOORKENS CAR DIVISION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOORKENS CAR DIVISION. Leave a respond for MOORKENS CAR DIVISION. MOORKENS CAR DIVISION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOORKENS CAR DIVISION op de google maps. Adres en contacten MOORKENS CAR DIVISION
Location of MOORKENS CAR DIVISION on the google maps. Address and contacts of MOORKENS CAR DIVISION

Andere gerelateerde bedrijven als come MOORKENS CAR DIVISION MOORKENS CAR DIVISION: VAN DE WEERD | JOSEPH QUICKE | M.I.A. | FRANS QUINTELIER | louisa rinnan

Other related companies as MOORKENS CAR DIVISION: VAN DE WEERD | JOSEPH QUICKE | M.I.A. | FRANS QUINTELIER | louisa rinnan

MOORKENS CAR DIVISION is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOORKENS CAR DIVISION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06437683105. Het bedrijf MOORKENS CAR DIVISION bevindt zich op het adres: Pierstraat 229; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Delivery vans - Dealers. Lijst met producten zijn Garages; All terrain vehicles; Trucks - Dealers; Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van MOORKENS CAR DIVISION is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOORKENS CAR DIVISION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOORKENS CAR DIVISION, openstaande posities, locatie van MOORKENS CAR DIVISION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOORKENS CAR DIVISION is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOORKENS CAR DIVISION, company assigned to the tax number BE06437683105. The company MOORKENS CAR DIVISION is located at the address: Pierstraat 229; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Delivery vans - Dealers. List of products are Garages; All terrain vehicles; Trucks - Dealers; Autombile concessionaires.
The main activity of MOORKENS CAR DIVISION is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MOORKENS CAR DIVISION is not available. You also can look at reviews of MOORKENS CAR DIVISION, open positions, location of MOORKENS CAR DIVISION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOORKENS CAR DIVISION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOORKENS CAR DIVISION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOORKENS CAR DIVISION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOORKENS CAR DIVISION, employees, financial statistics.