SCHOLLAERT KAAS & WIJN

Contactgegevens SCHOLLAERT KAAS & WIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOLLAERT KAAS & WIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOLLAERT KAAS & WIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bevrijdingslaan 119; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 226 16 12 (+32-09 226 16 12) 09 226 16 12 (+32-09 226 16 12)

Fax (fax): +32 (71) 700-76-18 +32 (71) 700-76-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOLLAERT KAAS & WIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOLLAERT KAAS & WIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOLLAERT KAAS & WIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOLLAERT KAAS & WIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOLLAERT KAAS & WIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOLLAERT KAAS & WIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOLLAERT KAAS & WIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOLLAERT KAAS & WIJN
Products information SCHOLLAERT KAAS & WIJN

BTW identificatienummer (tax): BE06368743896
Ondernemingsnummer: 6583801269
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Cheese - Retail

Product categorie (product category): Delicatessens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOLLAERT KAAS & WIJN
(Get full report from official database of BE for SCHOLLAERT KAAS & WIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOLLAERT KAAS & WIJN
Addition kinds of activities for SCHOLLAERT KAAS & WIJN

5193. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
32110303. Schijnwerperglas | Skylight glass
32990200. Zandkalkproducten | Sand lime products
35770100. Printers en plotters | Printers and plotters
36999903. Generatoren, ultrasone | Generators, ultrasonic
50230204. kussenslopen | Pillowcases
73359902. Kleurafscheiding, fotografische en filmfilm | Color separation, photographic and movie film

Werken bij SCHOLLAERT KAAS & WIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOLLAERT KAAS & WIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOLLAERT KAAS & WIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOLLAERT KAAS & WIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

  • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van SCHOLLAERT KAAS & WIJN in sociale netwerken
Look for responds of SCHOLLAERT KAAS & WIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOLLAERT KAAS & WIJN. Laat een reactie achter voor SCHOLLAERT KAAS & WIJN. SCHOLLAERT KAAS & WIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOLLAERT KAAS & WIJN. Leave a respond for SCHOLLAERT KAAS & WIJN. SCHOLLAERT KAAS & WIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOLLAERT KAAS & WIJN op de google maps. Adres en contacten SCHOLLAERT KAAS & WIJN
Location of SCHOLLAERT KAAS & WIJN on the google maps. Address and contacts of SCHOLLAERT KAAS & WIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOLLAERT KAAS & WIJN SCHOLLAERT KAAS & WIJN: FLBOTERMIJN BUSSCHOTS BVBA | TRUYMAN H. | M. DERUYVER | STANISLAS SOORS | Vanluchene Lut

Other related companies as SCHOLLAERT KAAS & WIJN: FLBOTERMIJN BUSSCHOTS BVBA | TRUYMAN H. | M. DERUYVER | STANISLAS SOORS | Vanluchene Lut

SCHOLLAERT KAAS & WIJN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOLLAERT KAAS & WIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06368743896. Het bedrijf SCHOLLAERT KAAS & WIJN bevindt zich op het adres: Bevrijdingslaan 119; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Delicatessens. Lijst met producten zijn Cheese - Retail.
De hoofdactiviteit van SCHOLLAERT KAAS & WIJN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOLLAERT KAAS & WIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOLLAERT KAAS & WIJN, openstaande posities, locatie van SCHOLLAERT KAAS & WIJN op de kaart.

SCHOLLAERT KAAS & WIJN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOLLAERT KAAS & WIJN, company assigned to the tax number BE06368743896. The company SCHOLLAERT KAAS & WIJN is located at the address: Bevrijdingslaan 119; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Delicatessens. List of products are Cheese - Retail.
The main activity of SCHOLLAERT KAAS & WIJN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOLLAERT KAAS & WIJN is not available. You also can look at reviews of SCHOLLAERT KAAS & WIJN, open positions, location of SCHOLLAERT KAAS & WIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOLLAERT KAAS & WIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOLLAERT KAAS & WIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOLLAERT KAAS & WIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOLLAERT KAAS & WIJN, employees, financial statistics.