Escagotière Les Grands Gousiers

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Escagotière Les Grands Gousiers
Private companiesTextile Mill Products • Escagotière Les Grands Gousiers

Contactgegevens Escagotière Les Grands Gousiers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Escagotière Les Grands Gousiers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Escagotière Les Grands Gousiers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spineux 22; 4980; Trois-Ponts - Fosse (Trois-Ponts Wanne), België

Telefoon (phone): 080 21 74 28 (+32-080 21 74 28) 080 21 74 28 (+32-080 21 74 28)

Fax (fax): 080 21 74 28 (+32-080 21 74 28) 080 21 74 28 (+32-080 21 74 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Escagotière Les Grands Gousiers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Escagotière Les Grands Gousiers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Escagotière Les Grands Gousiers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Escagotière Les Grands Gousiers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Escagotière Les Grands Gousiers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Escagotière Les Grands Gousiers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Escagotière Les Grands Gousiers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Escagotière Les Grands Gousiers
Products information Escagotière Les Grands Gousiers

BTW identificatienummer (tax): BE01209014892
Ondernemingsnummer: 8154296875
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Escagotière Les Grands Gousiers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Delicatessens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Escagotière Les Grands Gousiers
(Get full report from official database of BE for Escagotière Les Grands Gousiers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Escagotière Les Grands Gousiers
Addition kinds of activities for Escagotière Les Grands Gousiers

23290207. Mackinaws: mannen, jongeren en jongens | Mackinaws: men's, youths', and boys'
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
34430111. Gashouders, metalen plaat | Gas holders, metal plate
42120201. Vloeibare transport, lokaal | Liquid haulage, local
83220502. Familie locatie service | Family location service

Werken bij Escagotière Les Grands Gousiers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Escagotière Les Grands Gousiers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Escagotière Les Grands Gousiers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Escagotière Les Grands Gousiers. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Escagotière Les Grands Gousiers in sociale netwerken
Look for responds of Escagotière Les Grands Gousiers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Escagotière Les Grands Gousiers. Laat een reactie achter voor Escagotière Les Grands Gousiers. Escagotière Les Grands Gousiers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Escagotière Les Grands Gousiers. Leave a respond for Escagotière Les Grands Gousiers. Escagotière Les Grands Gousiers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Escagotière Les Grands Gousiers op de google maps. Adres en contacten Escagotière Les Grands Gousiers
Location of Escagotière Les Grands Gousiers on the google maps. Address and contacts of Escagotière Les Grands Gousiers

Andere gerelateerde bedrijven als come Escagotière Les Grands Gousiers Escagotière Les Grands Gousiers: VAN MEEUWEN | ANNE-MARIE LATOUR | JOSEPH VAN LOO | Diamant BVBA | ETS JORDAN SA

Other related companies as Escagotière Les Grands Gousiers: VAN MEEUWEN | ANNE-MARIE LATOUR | JOSEPH VAN LOO | Diamant BVBA | ETS JORDAN SA

Escagotière Les Grands Gousiers is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Escagotière Les Grands Gousiers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01209014892. Het bedrijf Escagotière Les Grands Gousiers bevindt zich op het adres: Spineux 22; 4980; Trois-Ponts - Fosse (Trois-Ponts Wanne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 636,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Delicatessens. Producten gemaakt in Escagotière Les Grands Gousiers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Escagotière Les Grands Gousiers is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Escagotière Les Grands Gousiers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Escagotière Les Grands Gousiers, openstaande posities, locatie van Escagotière Les Grands Gousiers op de kaart.

Escagotière Les Grands Gousiers is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Escagotière Les Grands Gousiers, company assigned to the tax number BE01209014892. The company Escagotière Les Grands Gousiers is located at the address: Spineux 22; 4980; Trois-Ponts - Fosse (Trois-Ponts Wanne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 636,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Delicatessens. Products created in Escagotière Les Grands Gousiers were not found.
The main activity of Escagotière Les Grands Gousiers is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Escagotière Les Grands Gousiers is not available. You also can look at reviews of Escagotière Les Grands Gousiers, open positions, location of Escagotière Les Grands Gousiers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Escagotière Les Grands Gousiers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Escagotière Les Grands Gousiers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Escagotière Les Grands Gousiers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Escagotière Les Grands Gousiers, employees, financial statistics.