Déjeuner sur l'Herbe (Le)

Contactgegevens Déjeuner sur l'Herbe (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Déjeuner sur l'Herbe (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Déjeuner sur l'Herbe (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louis Lepoutre 6; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 345 42 44; 02 346 17 59 (+32-02 345 42 44; 02 346 17 59) 02 345 42 44; 02 346 17 59 (+32-02 345 42 44; 02 346 17 59)

Fax (fax): 02 345 42 44 (+32-02 345 42 44) 02 345 42 44 (+32-02 345 42 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Déjeuner sur l'Herbe (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Déjeuner sur l'Herbe (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Déjeuner sur l'Herbe (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Déjeuner sur l'Herbe (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Déjeuner sur l'Herbe (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Déjeuner sur l'Herbe (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Déjeuner sur l'Herbe (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Déjeuner sur l'Herbe (Le)
Products information Déjeuner sur l'Herbe (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE04746887207
Ondernemingsnummer: 2877838134
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Déjeuner sur l'Herbe (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Delicatessens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Déjeuner sur l'Herbe (Le)
(Get full report from official database of BE for Déjeuner sur l'Herbe (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Déjeuner sur l'Herbe (Le)
Addition kinds of activities for Déjeuner sur l'Herbe (Le)

22990200. Felts en viltproducten | Felts and felt products
23110301. Brandweerlieden: gemaakt van aangekochte materialen | Firemen's uniforms: made from purchased materials
24930000. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
28959901. Kanaal zwart | Channel black
32110303. Schijnwerperglas | Skylight glass
36990500. Beveiligingsapparatuur | Security devices
38430213. Wax, tandheelkunde | Wax, dental
45229903. Ambulance diensten, lucht | Ambulance services, air
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant

Werken bij Déjeuner sur l'Herbe (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Déjeuner sur l'Herbe (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Déjeuner sur l'Herbe (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Déjeuner sur l'Herbe (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO DENDERMONDE/BERLARE -Solliciteer via SMS!!! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Déjeuner sur l'Herbe (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Déjeuner sur l'Herbe (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Déjeuner sur l'Herbe (Le). Laat een reactie achter voor Déjeuner sur l'Herbe (Le). Déjeuner sur l'Herbe (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Déjeuner sur l'Herbe (Le). Leave a respond for Déjeuner sur l'Herbe (Le). Déjeuner sur l'Herbe (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Déjeuner sur l'Herbe (Le) op de google maps. Adres en contacten Déjeuner sur l'Herbe (Le)
Location of Déjeuner sur l'Herbe (Le) on the google maps. Address and contacts of Déjeuner sur l'Herbe (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Déjeuner sur l'Herbe (Le) Déjeuner sur l'Herbe (Le): JASSIMMO | GERARD VANPARYS | BERNARD HAUBRUGE | MAISON BABY NEW | Warande (De)

Other related companies as Déjeuner sur l'Herbe (Le): JASSIMMO | GERARD VANPARYS | BERNARD HAUBRUGE | MAISON BABY NEW | Warande (De)

Déjeuner sur l'Herbe (Le) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Déjeuner sur l'Herbe (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04746887207. Het bedrijf Déjeuner sur l'Herbe (Le) bevindt zich op het adres: Avenue Louis Lepoutre 6; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Delicatessens. Producten gemaakt in Déjeuner sur l'Herbe (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Déjeuner sur l'Herbe (Le) is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Déjeuner sur l'Herbe (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Déjeuner sur l'Herbe (Le), openstaande posities, locatie van Déjeuner sur l'Herbe (Le) op de kaart.

Déjeuner sur l'Herbe (Le) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Déjeuner sur l'Herbe (Le), company assigned to the tax number BE04746887207. The company Déjeuner sur l'Herbe (Le) is located at the address: Avenue Louis Lepoutre 6; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Delicatessens. Products created in Déjeuner sur l'Herbe (Le) were not found.
The main activity of Déjeuner sur l'Herbe (Le) is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Déjeuner sur l'Herbe (Le) is not available. You also can look at reviews of Déjeuner sur l'Herbe (Le), open positions, location of Déjeuner sur l'Herbe (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Déjeuner sur l'Herbe (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Déjeuner sur l'Herbe (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Déjeuner sur l'Herbe (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Déjeuner sur l'Herbe (Le), employees, financial statistics.