Weverij J&S Van Neder NV

Contactgegevens Weverij J&S Van Neder NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weverij J&S Van Neder NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weverij J&S Van Neder NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Domien Veysstraat 41 8570 Vichte, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weverij J&S Van Neder NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weverij J&S Van Neder NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weverij J&S Van Neder NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weverij J&S Van Neder NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weverij J&S Van Neder NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weverij J&S Van Neder NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weverij J&S Van Neder NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weverij J&S Van Neder NV
Products information Weverij J&S Van Neder NV

BTW identificatienummer (tax): BE05054779052
Ondernemingsnummer: 7748352050
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Decorative velours; Furniture fabrics; Jacquard fabrics; Plain fabrics; Tyre cord (textil.); Velour upholstery fabrics; Velvet,plush,corduroy,cord (textil.)

Product categorie (product category): Decorative Fabrics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weverij J&S Van Neder NV
(Get full report from official database of BE for Weverij J&S Van Neder NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weverij J&S Van Neder NV
Addition kinds of activities for Weverij J&S Van Neder NV

17819902. Onderhoud, waterputten | Servicing, water wells
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
36470000. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
39999941. Behandeling van klok- en kijkwieltjes met lichtgevend materiaal | Treating clock and watch dials with luminous material

Werken bij Weverij J&S Van Neder NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weverij J&S Van Neder NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weverij J&S Van Neder NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weverij J&S Van Neder NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

  • Montagemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Weverij J&S Van Neder NV in sociale netwerken
Look for responds of Weverij J&S Van Neder NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weverij J&S Van Neder NV. Laat een reactie achter voor Weverij J&S Van Neder NV. Weverij J&S Van Neder NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weverij J&S Van Neder NV. Leave a respond for Weverij J&S Van Neder NV. Weverij J&S Van Neder NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weverij J&S Van Neder NV op de google maps. Adres en contacten Weverij J&S Van Neder NV
Location of Weverij J&S Van Neder NV on the google maps. Address and contacts of Weverij J&S Van Neder NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Weverij J&S Van Neder NV Weverij J&S Van Neder NV: ROJO | Ter Wilgen BVBA | EMILE CLEREBAUT | Duchell | MARLEEN VAES

Other related companies as Weverij J&S Van Neder NV: ROJO | Ter Wilgen BVBA | EMILE CLEREBAUT | Duchell | MARLEEN VAES

Weverij J&S Van Neder NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weverij J&S Van Neder NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05054779052. Het bedrijf Weverij J&S Van Neder NV bevindt zich op het adres: Domien Veysstraat 41 8570 Vichte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 535,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Decorative Fabrics. Lijst met producten zijn Decorative velours; Furniture fabrics; Jacquard fabrics; Plain fabrics; Tyre cord (textil.); Velour upholstery fabrics; Velvet,plush,corduroy,cord (textil.).
De hoofdactiviteit van Weverij J&S Van Neder NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weverij J&S Van Neder NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weverij J&S Van Neder NV, openstaande posities, locatie van Weverij J&S Van Neder NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weverij J&S Van Neder NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weverij J&S Van Neder NV, company assigned to the tax number BE05054779052. The company Weverij J&S Van Neder NV is located at the address: Domien Veysstraat 41 8570 Vichte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 535,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Decorative Fabrics. List of products are Decorative velours; Furniture fabrics; Jacquard fabrics; Plain fabrics; Tyre cord (textil.); Velour upholstery fabrics; Velvet,plush,corduroy,cord (textil.).
The main activity of Weverij J&S Van Neder NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Weverij J&S Van Neder NV is not available. You also can look at reviews of Weverij J&S Van Neder NV, open positions, location of Weverij J&S Van Neder NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weverij J&S Van Neder NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weverij J&S Van Neder NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weverij J&S Van Neder NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weverij J&S Van Neder NV, employees, financial statistics.