MARIE-JOSEE BELSACK

Contactgegevens MARIE-JOSEE BELSACK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-JOSEE BELSACK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-JOSEE BELSACK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEKENSTRAAT 25; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23610637 (+32-23610637) 23610637 (+32-23610637)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-JOSEE BELSACK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-JOSEE BELSACK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-JOSEE BELSACK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-JOSEE BELSACK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-JOSEE BELSACK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-JOSEE BELSACK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-JOSEE BELSACK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-JOSEE BELSACK
Products information MARIE-JOSEE BELSACK

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in MARIE-JOSEE BELSACK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-JOSEE BELSACK
(Get full report from official database of BE for MARIE-JOSEE BELSACK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-JOSEE BELSACK
Addition kinds of activities for MARIE-JOSEE BELSACK

15420202. Kassenbouw | Greenhouse construction
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
36359903. Elektrische veegmachine | Electric sweeper
38260301. Densitometers, analytisch | Densitometers, analytical
50870601. Caskets | Caskets
59630302. Encyclopedieën, huis-naar-huis | Encyclopedias, house-to-house
73360104. Pakketontwerp | Package design

Werken bij MARIE-JOSEE BELSACK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-JOSEE BELSACK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-JOSEE BELSACK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-JOSEE BELSACK. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp Herentals en randgemeenten (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

    Regio: BASSEVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van MARIE-JOSEE BELSACK in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-JOSEE BELSACK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-JOSEE BELSACK. Laat een reactie achter voor MARIE-JOSEE BELSACK. MARIE-JOSEE BELSACK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-JOSEE BELSACK. Leave a respond for MARIE-JOSEE BELSACK. MARIE-JOSEE BELSACK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-JOSEE BELSACK op de google maps. Adres en contacten MARIE-JOSEE BELSACK
Location of MARIE-JOSEE BELSACK on the google maps. Address and contacts of MARIE-JOSEE BELSACK

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-JOSEE BELSACK MARIE-JOSEE BELSACK: F.C. MOORSEL | Maghe P | FE. JAMOYE FILS | MARTINE PEERS | EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Other related companies as MARIE-JOSEE BELSACK: F.C. MOORSEL | Maghe P | FE. JAMOYE FILS | MARTINE PEERS | EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

MARIE-JOSEE BELSACK is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-JOSEE BELSACK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf MARIE-JOSEE BELSACK bevindt zich op het adres: DEKENSTRAAT 25; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Producten gemaakt in MARIE-JOSEE BELSACK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-JOSEE BELSACK is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-JOSEE BELSACK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-JOSEE BELSACK, openstaande posities, locatie van MARIE-JOSEE BELSACK op de kaart.

MARIE-JOSEE BELSACK is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-JOSEE BELSACK, company assigned to the tax number BE04291229248. The company MARIE-JOSEE BELSACK is located at the address: DEKENSTRAAT 25; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Products created in MARIE-JOSEE BELSACK were not found.
The main activity of MARIE-JOSEE BELSACK is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-JOSEE BELSACK is not available. You also can look at reviews of MARIE-JOSEE BELSACK, open positions, location of MARIE-JOSEE BELSACK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-JOSEE BELSACK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-JOSEE BELSACK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-JOSEE BELSACK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-JOSEE BELSACK, employees, financial statistics.