HERVE GUILBERT

Contactgegevens HERVE GUILBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERVE GUILBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERVE GUILBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STIJN STREUVELSSTRAAT 45; 8551; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56646778 (+32-56646778) 56646778 (+32-56646778)

Fax (fax): +32 (12) 301-49-32 +32 (12) 301-49-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERVE GUILBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERVE GUILBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERVE GUILBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERVE GUILBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERVE GUILBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERVE GUILBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERVE GUILBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERVE GUILBERT
Products information HERVE GUILBERT

BTW identificatienummer (tax): BE07837066650
Ondernemingsnummer: 1181274414
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HERVE GUILBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERVE GUILBERT
(Get full report from official database of BE for HERVE GUILBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERVE GUILBERT
Addition kinds of activities for HERVE GUILBERT

7622. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
239300. Textielzakken | Textile bags
28999904. blauwen | Bluing
35559906. Typografische nummermachines | Typographic numbering machines
37110105. Chassis, motorvoertuig | Chassis, motor vehicle

Werken bij HERVE GUILBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERVE GUILBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERVE GUILBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERVE GUILBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

Zoek naar antwoorden van HERVE GUILBERT in sociale netwerken
Look for responds of HERVE GUILBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERVE GUILBERT. Laat een reactie achter voor HERVE GUILBERT. HERVE GUILBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERVE GUILBERT. Leave a respond for HERVE GUILBERT. HERVE GUILBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERVE GUILBERT op de google maps. Adres en contacten HERVE GUILBERT
Location of HERVE GUILBERT on the google maps. Address and contacts of HERVE GUILBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come HERVE GUILBERT HERVE GUILBERT: De Klinckaert | Navali | VERSCHELDEN ERIK | HERTZ | ZAKENKANTOOR BECK

Other related companies as HERVE GUILBERT: De Klinckaert | Navali | VERSCHELDEN ERIK | HERTZ | ZAKENKANTOOR BECK

HERVE GUILBERT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERVE GUILBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07837066650. Het bedrijf HERVE GUILBERT bevindt zich op het adres: STIJN STREUVELSSTRAAT 45; 8551; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Producten gemaakt in HERVE GUILBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERVE GUILBERT is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERVE GUILBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERVE GUILBERT, openstaande posities, locatie van HERVE GUILBERT op de kaart.

HERVE GUILBERT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERVE GUILBERT, company assigned to the tax number BE07837066650. The company HERVE GUILBERT is located at the address: STIJN STREUVELSSTRAAT 45; 8551; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Products created in HERVE GUILBERT were not found.
The main activity of HERVE GUILBERT is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HERVE GUILBERT is not available. You also can look at reviews of HERVE GUILBERT, open positions, location of HERVE GUILBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERVE GUILBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERVE GUILBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERVE GUILBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERVE GUILBERT, employees, financial statistics.