FA. BELGIEUROP

Contactgegevens FA. BELGIEUROP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. BELGIEUROP: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. BELGIEUROP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BATTELSESTEENWEG 340; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15337836 (+32-15337836) 15337836 (+32-15337836)

Fax (fax): +32 (19) 595-55-42 +32 (19) 595-55-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. BELGIEUROP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. BELGIEUROP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. BELGIEUROP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. BELGIEUROP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. BELGIEUROP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. BELGIEUROP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. BELGIEUROP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. BELGIEUROP
Products information FA. BELGIEUROP

BTW identificatienummer (tax): BE02322204589
Ondernemingsnummer: 4078643798
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FA. BELGIEUROP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. BELGIEUROP
(Get full report from official database of BE for FA. BELGIEUROP)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. BELGIEUROP
Addition kinds of activities for FA. BELGIEUROP

3531. Bouwmachines | Construction machinery
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
30690302. Baby broek, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Baby pants, vulcanized rubber or rubberized fabric
36479902. Fietslampen | Bicycle lamps
38250233. Sweep generatoren | Sweep generators
49619901. Airconditioning aanbod diensten | Air conditioning supply services
51129905. Inked linten | Inked ribbons
51729905. Petroleummakelaars | Petroleum brokers
51990502. Gekleedde pels | Dressed furs

Werken bij FA. BELGIEUROP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. BELGIEUROP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. BELGIEUROP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. BELGIEUROP. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VEF

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

Zoek naar antwoorden van FA. BELGIEUROP in sociale netwerken
Look for responds of FA. BELGIEUROP in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. BELGIEUROP. Laat een reactie achter voor FA. BELGIEUROP. FA. BELGIEUROP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. BELGIEUROP. Leave a respond for FA. BELGIEUROP. FA. BELGIEUROP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. BELGIEUROP op de google maps. Adres en contacten FA. BELGIEUROP
Location of FA. BELGIEUROP on the google maps. Address and contacts of FA. BELGIEUROP

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. BELGIEUROP FA. BELGIEUROP: PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | MARIANNE VAN AKEN | Debouvrie B | Chambre Fran?aise de Commerce et d'Industrie de Belgique | THE IMAGE & SOUND FACTORY

Other related companies as FA. BELGIEUROP: PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | MARIANNE VAN AKEN | Debouvrie B | Chambre Fran?aise de Commerce et d'Industrie de Belgique | THE IMAGE & SOUND FACTORY

FA. BELGIEUROP is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. BELGIEUROP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02322204589. Het bedrijf FA. BELGIEUROP bevindt zich op het adres: BATTELSESTEENWEG 340; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Producten gemaakt in FA. BELGIEUROP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. BELGIEUROP is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. BELGIEUROP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. BELGIEUROP, openstaande posities, locatie van FA. BELGIEUROP op de kaart.

FA. BELGIEUROP is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. BELGIEUROP, company assigned to the tax number BE02322204589. The company FA. BELGIEUROP is located at the address: BATTELSESTEENWEG 340; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 186,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Products created in FA. BELGIEUROP were not found.
The main activity of FA. BELGIEUROP is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. BELGIEUROP is not available. You also can look at reviews of FA. BELGIEUROP, open positions, location of FA. BELGIEUROP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. BELGIEUROP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. BELGIEUROP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. BELGIEUROP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. BELGIEUROP, employees, financial statistics.