ENCADREMENTS DEUDON

Contactgegevens ENCADREMENTS DEUDON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENCADREMENTS DEUDON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENCADREMENTS DEUDON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUR COLLIN 6; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26336793 (+32-26336793) 26336793 (+32-26336793)

Fax (fax): +32 (9) 185-83-84 +32 (9) 185-83-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENCADREMENTS DEUDON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENCADREMENTS DEUDON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENCADREMENTS DEUDON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENCADREMENTS DEUDON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENCADREMENTS DEUDON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENCADREMENTS DEUDON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENCADREMENTS DEUDON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENCADREMENTS DEUDON
Products information ENCADREMENTS DEUDON

BTW identificatienummer (tax): BE02071990966
Ondernemingsnummer: 9955505371
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ENCADREMENTS DEUDON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENCADREMENTS DEUDON
(Get full report from official database of BE for ENCADREMENTS DEUDON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENCADREMENTS DEUDON
Addition kinds of activities for ENCADREMENTS DEUDON

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
32719907. Blokken, beton: warmteabsorberend | Blocks, concrete: heat absorbing
39520111. Verf, behalve goud en brons: kunstenaars ' | Paints, except gold and bronze: artists'
50990501. CD's | Compact discs
79991121. Surf instructie | Surfing instruction
87420107. Kwaliteitszorg consultant | Quality assurance consultant

Werken bij ENCADREMENTS DEUDON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENCADREMENTS DEUDON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENCADREMENTS DEUDON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENCADREMENTS DEUDON. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Reclame bedeler in Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van ENCADREMENTS DEUDON in sociale netwerken
Look for responds of ENCADREMENTS DEUDON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENCADREMENTS DEUDON. Laat een reactie achter voor ENCADREMENTS DEUDON. ENCADREMENTS DEUDON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENCADREMENTS DEUDON. Leave a respond for ENCADREMENTS DEUDON. ENCADREMENTS DEUDON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENCADREMENTS DEUDON op de google maps. Adres en contacten ENCADREMENTS DEUDON
Location of ENCADREMENTS DEUDON on the google maps. Address and contacts of ENCADREMENTS DEUDON

Andere gerelateerde bedrijven als come ENCADREMENTS DEUDON ENCADREMENTS DEUDON: CARREFOUR - MAXITEC | Glas Express | Denef sprl (Imprimerie) | Estaminet | JEAN DEFRERE

Other related companies as ENCADREMENTS DEUDON: CARREFOUR - MAXITEC | Glas Express | Denef sprl (Imprimerie) | Estaminet | JEAN DEFRERE

ENCADREMENTS DEUDON is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENCADREMENTS DEUDON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02071990966. Het bedrijf ENCADREMENTS DEUDON bevindt zich op het adres: COUR COLLIN 6; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Producten gemaakt in ENCADREMENTS DEUDON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENCADREMENTS DEUDON is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENCADREMENTS DEUDON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENCADREMENTS DEUDON, openstaande posities, locatie van ENCADREMENTS DEUDON op de kaart.

ENCADREMENTS DEUDON is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENCADREMENTS DEUDON, company assigned to the tax number BE02071990966. The company ENCADREMENTS DEUDON is located at the address: COUR COLLIN 6; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Products created in ENCADREMENTS DEUDON were not found.
The main activity of ENCADREMENTS DEUDON is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ENCADREMENTS DEUDON is not available. You also can look at reviews of ENCADREMENTS DEUDON, open positions, location of ENCADREMENTS DEUDON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENCADREMENTS DEUDON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENCADREMENTS DEUDON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENCADREMENTS DEUDON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENCADREMENTS DEUDON, employees, financial statistics.