WILLAERT

Contactgegevens WILLAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIERIE 23; 8792; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56712119 (+32-56712119) 56712119 (+32-56712119)

Fax (fax): +32 (65) 439-60-19 +32 (65) 439-60-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLAERT
Products information WILLAERT

BTW identificatienummer (tax): BE08492126464
Ondernemingsnummer: 1740753173
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in WILLAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Kleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLAERT
(Get full report from official database of BE for WILLAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLAERT
Addition kinds of activities for WILLAERT

513999. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
594199. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec
38250102. Automotive ammeters en voltmeters | Automotive ammeters and voltmeters
72210000. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
83610200. Jeugdcorrectieve voorzieningen | Juvenile correctional facilities

Werken bij WILLAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van WILLAERT in sociale netwerken
Look for responds of WILLAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLAERT. Laat een reactie achter voor WILLAERT. WILLAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLAERT. Leave a respond for WILLAERT. WILLAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLAERT op de google maps. Adres en contacten WILLAERT
Location of WILLAERT on the google maps. Address and contacts of WILLAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLAERT WILLAERT: Gemeentekrediet | SOCIALIST. MUTUALITEIT | ALBEKA-IMMO CASCO | ST & TS | DE FRUITKORF

Other related companies as WILLAERT: Gemeentekrediet | SOCIALIST. MUTUALITEIT | ALBEKA-IMMO CASCO | ST & TS | DE FRUITKORF

WILLAERT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08492126464. Het bedrijf WILLAERT bevindt zich op het adres: MEIERIE 23; 8792; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Kleding. Producten gemaakt in WILLAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLAERT is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLAERT, openstaande posities, locatie van WILLAERT op de kaart.

WILLAERT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLAERT, company assigned to the tax number BE08492126464. The company WILLAERT is located at the address: MEIERIE 23; 8792; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Kleding. Products created in WILLAERT were not found.
The main activity of WILLAERT is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLAERT is not available. You also can look at reviews of WILLAERT, open positions, location of WILLAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLAERT, employees, financial statistics.