MAISON ANNE & JULIEN

Contactgegevens MAISON ANNE & JULIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON ANNE & JULIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON ANNE & JULIEN

Regio (region): Marche-En-Famenne, België

Adres (address): PLACE DU ROI-ALBERT 22; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84321385 (+32-84321385) 84321385 (+32-84321385)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON ANNE & JULIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON ANNE & JULIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON ANNE & JULIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON ANNE & JULIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON ANNE & JULIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON ANNE & JULIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON ANNE & JULIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON ANNE & JULIEN
Products information MAISON ANNE & JULIEN

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in MAISON ANNE & JULIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON ANNE & JULIEN
(Get full report from official database of BE for MAISON ANNE & JULIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON ANNE & JULIEN
Addition kinds of activities for MAISON ANNE & JULIEN

731901. Transit reclame diensten | Transit advertising services
23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
24919906. Houtproducten, gecreosoteerd | Wood products, creosoted
27590303. Circulaires: drukwerk, nsk | Circulars: printing, nsk
28990404. Fusees: snelweg, mariene of spoorweg | Fusees: highway, marine, or railroad
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
33999905. termiet | Thermite
35549902. Corrugatie machines, papier | Corrugating machines, paper
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
59990301. banners | Banners

Werken bij MAISON ANNE & JULIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON ANNE & JULIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON ANNE & JULIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON ANNE & JULIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Ploegbaas Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren PLOEGBAAS elektricien m/v Allround projecten zowel industrieel als residentieel

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKHOVEN)

    Regio: RIJKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van MAISON ANNE & JULIEN in sociale netwerken
Look for responds of MAISON ANNE & JULIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON ANNE & JULIEN. Laat een reactie achter voor MAISON ANNE & JULIEN. MAISON ANNE & JULIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON ANNE & JULIEN. Leave a respond for MAISON ANNE & JULIEN. MAISON ANNE & JULIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON ANNE & JULIEN op de google maps. Adres en contacten MAISON ANNE & JULIEN
Location of MAISON ANNE & JULIEN on the google maps. Address and contacts of MAISON ANNE & JULIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON ANNE & JULIEN MAISON ANNE & JULIEN: HERMAN VINCKE | GHENNE BIJOUTERIE | A.A.C. CPL CR?DIT | Parmentier J | BANKSYS

Other related companies as MAISON ANNE & JULIEN: HERMAN VINCKE | GHENNE BIJOUTERIE | A.A.C. CPL CR?DIT | Parmentier J | BANKSYS

MAISON ANNE & JULIEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Marche-En-Famenne, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON ANNE & JULIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf MAISON ANNE & JULIEN bevindt zich op het adres: PLACE DU ROI-ALBERT 22; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding. Producten gemaakt in MAISON ANNE & JULIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON ANNE & JULIEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON ANNE & JULIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON ANNE & JULIEN, openstaande posities, locatie van MAISON ANNE & JULIEN op de kaart.

MAISON ANNE & JULIEN is a company, that was registered 2000 in Marche-En-Famenne region, Belgium. Full name of company is MAISON ANNE & JULIEN, company assigned to the tax number BE02959411621. The company MAISON ANNE & JULIEN is located at the address: PLACE DU ROI-ALBERT 22; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby- and kinderkleding. Products created in MAISON ANNE & JULIEN were not found.
The main activity of MAISON ANNE & JULIEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON ANNE & JULIEN is not available. You also can look at reviews of MAISON ANNE & JULIEN, open positions, location of MAISON ANNE & JULIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON ANNE & JULIEN, Marche-En-Famenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON ANNE & JULIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON ANNE & JULIEN, Marche-En-Famenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON ANNE & JULIEN, employees, financial statistics.