Puddington Kinderdagverblijf

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Puddington Kinderdagverblijf
Private companiesTransportation Services • Puddington Kinderdagverblijf

Contactgegevens Puddington Kinderdagverblijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Puddington Kinderdagverblijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Puddington Kinderdagverblijf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van der Keilenstraat 37; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 272 35 64 (+32-03 272 35 64) 03 272 35 64 (+32-03 272 35 64)

Fax (fax): +32 (53) 345-76-69 +32 (53) 345-76-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Puddington Kinderdagverblijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Puddington Kinderdagverblijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Puddington Kinderdagverblijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Puddington Kinderdagverblijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Puddington Kinderdagverblijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Puddington Kinderdagverblijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Puddington Kinderdagverblijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Puddington Kinderdagverblijf
Products information Puddington Kinderdagverblijf

BTW identificatienummer (tax): BE05911712646
Ondernemingsnummer: 5423645019
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Puddington Kinderdagverblijf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Puddington Kinderdagverblijf
(Get full report from official database of BE for Puddington Kinderdagverblijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Puddington Kinderdagverblijf
Addition kinds of activities for Puddington Kinderdagverblijf

2791. zetwerk | Typesetting
7219. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
594800. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
17319903. Algemeen elektrisch aannemer | General electrical contractor
17990000. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
23899906. Ziekenhuisjurken | Hospital gowns
31990300. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
39490512. Target shooting equipment | Target shooting equipment

Werken bij Puddington Kinderdagverblijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Puddington Kinderdagverblijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Puddington Kinderdagverblijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Puddington Kinderdagverblijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van Puddington Kinderdagverblijf in sociale netwerken
Look for responds of Puddington Kinderdagverblijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Puddington Kinderdagverblijf. Laat een reactie achter voor Puddington Kinderdagverblijf. Puddington Kinderdagverblijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Puddington Kinderdagverblijf. Leave a respond for Puddington Kinderdagverblijf. Puddington Kinderdagverblijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Puddington Kinderdagverblijf op de google maps. Adres en contacten Puddington Kinderdagverblijf
Location of Puddington Kinderdagverblijf on the google maps. Address and contacts of Puddington Kinderdagverblijf

Andere gerelateerde bedrijven als come Puddington Kinderdagverblijf Puddington Kinderdagverblijf: ROSSEEL NV | ECOLE FOND. COMMUNALE | Ureel K | MEGAPOOL HASSELT | M.N. BOUGARD

Other related companies as Puddington Kinderdagverblijf: ROSSEEL NV | ECOLE FOND. COMMUNALE | Ureel K | MEGAPOOL HASSELT | M.N. BOUGARD

Puddington Kinderdagverblijf is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Puddington Kinderdagverblijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05911712646. Het bedrijf Puddington Kinderdagverblijf bevindt zich op het adres: Van der Keilenstraat 37; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 730,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Producten gemaakt in Puddington Kinderdagverblijf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Puddington Kinderdagverblijf is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Puddington Kinderdagverblijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Puddington Kinderdagverblijf, openstaande posities, locatie van Puddington Kinderdagverblijf op de kaart.

Puddington Kinderdagverblijf is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Puddington Kinderdagverblijf, company assigned to the tax number BE05911712646. The company Puddington Kinderdagverblijf is located at the address: Van der Keilenstraat 37; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 730,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Day nurseries and baby sitting services. Products created in Puddington Kinderdagverblijf were not found.
The main activity of Puddington Kinderdagverblijf is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Puddington Kinderdagverblijf is not available. You also can look at reviews of Puddington Kinderdagverblijf, open positions, location of Puddington Kinderdagverblijf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Puddington Kinderdagverblijf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Puddington Kinderdagverblijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Puddington Kinderdagverblijf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Puddington Kinderdagverblijf, employees, financial statistics.