Coeur Grenadine

Contactgegevens Coeur Grenadine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coeur Grenadine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coeur Grenadine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Mercelis 78; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 648 21 93 (+32-02 648 21 93) 02 648 21 93 (+32-02 648 21 93)

Fax (fax): +32 (2) 268-45-42 +32 (2) 268-45-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coeur Grenadine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coeur Grenadine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coeur Grenadine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coeur Grenadine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coeur Grenadine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coeur Grenadine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coeur Grenadine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coeur Grenadine
Products information Coeur Grenadine

BTW identificatienummer (tax): BE02581207275
Ondernemingsnummer: 5839477539
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Coeur Grenadine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coeur Grenadine
(Get full report from official database of BE for Coeur Grenadine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coeur Grenadine
Addition kinds of activities for Coeur Grenadine

32720705. Kolommen, beton | Columns, concrete
34290104. Openhaard apparatuur, hardware: andirons, ratten, schermen | Fireplace equipment, hardware: andirons, grates, screens
35499903. Pail Mills | Pail mills
38270113. periscopen | Periscopes
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs
50510203. Gietijzeren pijp | Cast iron pipe
56610101. Schoenen, op maat | Shoes, custom
73729903. Educatieve computer software | Educational computer software
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec

Werken bij Coeur Grenadine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coeur Grenadine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coeur Grenadine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coeur Grenadine. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van Coeur Grenadine in sociale netwerken
Look for responds of Coeur Grenadine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coeur Grenadine. Laat een reactie achter voor Coeur Grenadine. Coeur Grenadine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coeur Grenadine. Leave a respond for Coeur Grenadine. Coeur Grenadine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coeur Grenadine op de google maps. Adres en contacten Coeur Grenadine
Location of Coeur Grenadine on the google maps. Address and contacts of Coeur Grenadine

Andere gerelateerde bedrijven als come Coeur Grenadine Coeur Grenadine: PHILIPPE DESMET | Schellekens A | TRIAU-CARLIER | HUIS ANNA | AUX DELICES

Other related companies as Coeur Grenadine: PHILIPPE DESMET | Schellekens A | TRIAU-CARLIER | HUIS ANNA | AUX DELICES

Coeur Grenadine is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coeur Grenadine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02581207275. Het bedrijf Coeur Grenadine bevindt zich op het adres: Rue Mercelis 78; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Producten gemaakt in Coeur Grenadine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coeur Grenadine is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coeur Grenadine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coeur Grenadine, openstaande posities, locatie van Coeur Grenadine op de kaart.

Coeur Grenadine is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coeur Grenadine, company assigned to the tax number BE02581207275. The company Coeur Grenadine is located at the address: Rue Mercelis 78; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Day nurseries and baby sitting services. Products created in Coeur Grenadine were not found.
The main activity of Coeur Grenadine is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Coeur Grenadine is not available. You also can look at reviews of Coeur Grenadine, open positions, location of Coeur Grenadine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coeur Grenadine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coeur Grenadine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coeur Grenadine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coeur Grenadine, employees, financial statistics.