't Sjokkepoeike

Contactgegevens 't Sjokkepoeike: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Sjokkepoeike: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Sjokkepoeike

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spoorwegstraat 119; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 27 51 80 (+32-011 27 51 80) 011 27 51 80 (+32-011 27 51 80)

Fax (fax): +32 (19) 345-78-44 +32 (19) 345-78-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Sjokkepoeike: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Sjokkepoeike"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Sjokkepoeike"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Sjokkepoeike, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Sjokkepoeike. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Sjokkepoeike, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Sjokkepoeike. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Sjokkepoeike
Products information 't Sjokkepoeike

BTW identificatienummer (tax): BE09542144775
Ondernemingsnummer: 6894165039
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in 't Sjokkepoeike zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Sjokkepoeike
(Get full report from official database of BE for 't Sjokkepoeike)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Sjokkepoeike
Addition kinds of activities for 't Sjokkepoeike

726100. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
20630100. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
22110804. kaasdoek | Cheesecloth
23229902. Ondergoed, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Underwear, men's and boys': made from purchased materials
27890101. Kaartmontage | Map mounting
32910204. Stenen, schurende | Stones, abrasive
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic

Werken bij 't Sjokkepoeike: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Sjokkepoeike: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Sjokkepoeike. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Sjokkepoeike. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van 't Sjokkepoeike in sociale netwerken
Look for responds of 't Sjokkepoeike in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Sjokkepoeike. Laat een reactie achter voor 't Sjokkepoeike. 't Sjokkepoeike bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Sjokkepoeike. Leave a respond for 't Sjokkepoeike. 't Sjokkepoeike on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Sjokkepoeike op de google maps. Adres en contacten 't Sjokkepoeike
Location of 't Sjokkepoeike on the google maps. Address and contacts of 't Sjokkepoeike

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Sjokkepoeike 't Sjokkepoeike: BBL | Herbosch Sus | Mannaert Aurore | VEYS LUC | Antares Belgium

Other related companies as 't Sjokkepoeike: BBL | Herbosch Sus | Mannaert Aurore | VEYS LUC | Antares Belgium

't Sjokkepoeike is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Sjokkepoeike, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09542144775. Het bedrijf 't Sjokkepoeike bevindt zich op het adres: Spoorwegstraat 119; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Producten gemaakt in 't Sjokkepoeike zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Sjokkepoeike is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Sjokkepoeike is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Sjokkepoeike, openstaande posities, locatie van 't Sjokkepoeike op de kaart.

't Sjokkepoeike is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Sjokkepoeike, company assigned to the tax number BE09542144775. The company 't Sjokkepoeike is located at the address: Spoorwegstraat 119; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Day nurseries and baby sitting services. Products created in 't Sjokkepoeike were not found.
The main activity of 't Sjokkepoeike is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Sjokkepoeike is not available. You also can look at reviews of 't Sjokkepoeike, open positions, location of 't Sjokkepoeike on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Sjokkepoeike, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Sjokkepoeike, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Sjokkepoeike, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Sjokkepoeike, employees, financial statistics.