MAIL OFFICE VANDAM

Contactgegevens MAIL OFFICE VANDAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAIL OFFICE VANDAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAIL OFFICE VANDAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRANS HALS 68; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25235400 (+32-25235400) 25235400 (+32-25235400)

Fax (fax): +32 (9) 703-30-57 +32 (9) 703-30-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAIL OFFICE VANDAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAIL OFFICE VANDAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAIL OFFICE VANDAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAIL OFFICE VANDAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAIL OFFICE VANDAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAIL OFFICE VANDAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAIL OFFICE VANDAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAIL OFFICE VANDAM
Products information MAIL OFFICE VANDAM

BTW identificatienummer (tax): BE09193603515
Ondernemingsnummer: 9449310302
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 608,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MAIL OFFICE VANDAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Databanken; Mailing- and besteldiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAIL OFFICE VANDAM
(Get full report from official database of BE for MAIL OFFICE VANDAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAIL OFFICE VANDAM
Addition kinds of activities for MAIL OFFICE VANDAM

356502. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
28190406. Natriumverbindingen of zouten, in. | Sodium compounds or salts, inorg., ex. refined sod. chloride
32919902. Stokken, schurende | Sticks, abrasive
39140400. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
50849914. Recycling machines en uitrusting | Recycling machinery and equipment

Werken bij MAIL OFFICE VANDAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAIL OFFICE VANDAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAIL OFFICE VANDAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAIL OFFICE VANDAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van de elektrische machines en installaties. Dit kan gaan van een slijpschijf tot een compressor, heftruck,...

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van MAIL OFFICE VANDAM in sociale netwerken
Look for responds of MAIL OFFICE VANDAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAIL OFFICE VANDAM. Laat een reactie achter voor MAIL OFFICE VANDAM. MAIL OFFICE VANDAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAIL OFFICE VANDAM. Leave a respond for MAIL OFFICE VANDAM. MAIL OFFICE VANDAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAIL OFFICE VANDAM op de google maps. Adres en contacten MAIL OFFICE VANDAM
Location of MAIL OFFICE VANDAM on the google maps. Address and contacts of MAIL OFFICE VANDAM

Andere gerelateerde bedrijven als come MAIL OFFICE VANDAM MAIL OFFICE VANDAM: FLOLD GOLDSET BVBA | Eco Plus | Smet D | SUENENS | DUET PARTY SERVICE

Other related companies as MAIL OFFICE VANDAM: FLOLD GOLDSET BVBA | Eco Plus | Smet D | SUENENS | DUET PARTY SERVICE

MAIL OFFICE VANDAM is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAIL OFFICE VANDAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09193603515. Het bedrijf MAIL OFFICE VANDAM bevindt zich op het adres: RUE FRANS HALS 68; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 608,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Databanken; Mailing- and besteldiensten. Producten gemaakt in MAIL OFFICE VANDAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAIL OFFICE VANDAM is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAIL OFFICE VANDAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAIL OFFICE VANDAM, openstaande posities, locatie van MAIL OFFICE VANDAM op de kaart.

MAIL OFFICE VANDAM is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAIL OFFICE VANDAM, company assigned to the tax number BE09193603515. The company MAIL OFFICE VANDAM is located at the address: RUE FRANS HALS 68; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 608,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Databanken; Mailing- and besteldiensten. Products created in MAIL OFFICE VANDAM were not found.
The main activity of MAIL OFFICE VANDAM is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAIL OFFICE VANDAM is not available. You also can look at reviews of MAIL OFFICE VANDAM, open positions, location of MAIL OFFICE VANDAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAIL OFFICE VANDAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAIL OFFICE VANDAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAIL OFFICE VANDAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAIL OFFICE VANDAM, employees, financial statistics.