LEGAL OFFICE INTERNAT.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • LEGAL OFFICE INTERNAT.
Private companiesTransportation Services • LEGAL OFFICE INTERNAT.

Contactgegevens LEGAL OFFICE INTERNAT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEGAL OFFICE INTERNAT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEGAL OFFICE INTERNAT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR EVRARDLAAN 23; 1731; ASSE, België

Telefoon (phone): 24610049 (+32-24610049) 24610049 (+32-24610049)

Fax (fax): +32 (53) 845-79-27 +32 (53) 845-79-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEGAL OFFICE INTERNAT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEGAL OFFICE INTERNAT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEGAL OFFICE INTERNAT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEGAL OFFICE INTERNAT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEGAL OFFICE INTERNAT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEGAL OFFICE INTERNAT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEGAL OFFICE INTERNAT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEGAL OFFICE INTERNAT.
Products information LEGAL OFFICE INTERNAT.

BTW identificatienummer (tax): BE05917480468
Ondernemingsnummer: 1998382568
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LEGAL OFFICE INTERNAT. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Databanken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEGAL OFFICE INTERNAT.
(Get full report from official database of BE for LEGAL OFFICE INTERNAT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEGAL OFFICE INTERNAT.
Addition kinds of activities for LEGAL OFFICE INTERNAT.

8249. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
32110201. Gelamineerd glas | Laminated glass
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
49119900. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
82119909. Vocational High School, nec | Vocational high school, nec

Werken bij LEGAL OFFICE INTERNAT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEGAL OFFICE INTERNAT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEGAL OFFICE INTERNAT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEGAL OFFICE INTERNAT.. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van LEGAL OFFICE INTERNAT. in sociale netwerken
Look for responds of LEGAL OFFICE INTERNAT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEGAL OFFICE INTERNAT.. Laat een reactie achter voor LEGAL OFFICE INTERNAT.. LEGAL OFFICE INTERNAT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEGAL OFFICE INTERNAT.. Leave a respond for LEGAL OFFICE INTERNAT.. LEGAL OFFICE INTERNAT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEGAL OFFICE INTERNAT. op de google maps. Adres en contacten LEGAL OFFICE INTERNAT.
Location of LEGAL OFFICE INTERNAT. on the google maps. Address and contacts of LEGAL OFFICE INTERNAT.

Andere gerelateerde bedrijven als come LEGAL OFFICE INTERNAT. LEGAL OFFICE INTERNAT.: D'Hondt/W | MARIANNE DE COUVREUR | FERON A ET FILS | JEAN HEREMANS | Bastin P

Other related companies as LEGAL OFFICE INTERNAT.: D'Hondt/W | MARIANNE DE COUVREUR | FERON A ET FILS | JEAN HEREMANS | Bastin P

LEGAL OFFICE INTERNAT. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEGAL OFFICE INTERNAT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05917480468. Het bedrijf LEGAL OFFICE INTERNAT. bevindt zich op het adres: PASTOOR EVRARDLAAN 23; 1731; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Databanken. Producten gemaakt in LEGAL OFFICE INTERNAT. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEGAL OFFICE INTERNAT. is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEGAL OFFICE INTERNAT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEGAL OFFICE INTERNAT., openstaande posities, locatie van LEGAL OFFICE INTERNAT. op de kaart.

LEGAL OFFICE INTERNAT. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEGAL OFFICE INTERNAT., company assigned to the tax number BE05917480468. The company LEGAL OFFICE INTERNAT. is located at the address: PASTOOR EVRARDLAAN 23; 1731; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Databanken. Products created in LEGAL OFFICE INTERNAT. were not found.
The main activity of LEGAL OFFICE INTERNAT. is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEGAL OFFICE INTERNAT. is not available. You also can look at reviews of LEGAL OFFICE INTERNAT., open positions, location of LEGAL OFFICE INTERNAT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEGAL OFFICE INTERNAT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEGAL OFFICE INTERNAT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEGAL OFFICE INTERNAT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEGAL OFFICE INTERNAT., employees, financial statistics.