P-GENERATION (FTC)

Contactgegevens P-GENERATION (FTC): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P-GENERATION (FTC): address, phone, fax, email, website, opening hours

P-GENERATION (FTC)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Patrijsstraat 35; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 0496 55 76 58 (+32-0496 55 76 58) 0496 55 76 58 (+32-0496 55 76 58)

Fax (fax): 03 290 31 78 (+32-03 290 31 78) 03 290 31 78 (+32-03 290 31 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P-GENERATION (FTC): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P-GENERATION (FTC)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P-GENERATION (FTC)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P-GENERATION (FTC), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P-GENERATION (FTC). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P-GENERATION (FTC), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P-GENERATION (FTC). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P-GENERATION (FTC)
Products information P-GENERATION (FTC)

BTW identificatienummer (tax): BE06538482666
Ondernemingsnummer: 2211791992
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in P-GENERATION (FTC) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Used computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P-GENERATION (FTC)
(Get full report from official database of BE for P-GENERATION (FTC))

Aanvulling soorten activiteiten voor P-GENERATION (FTC)
Addition kinds of activities for P-GENERATION (FTC)

4941. Water voorraad | Water supply
22519902. Panty slang | Panty hose
34899904. Raketlansers | Rocket launchers
34990107. Kluisjes of kisten, metaal | Safe deposit boxes or chests, metal
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies

Werken bij P-GENERATION (FTC): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P-GENERATION (FTC): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P-GENERATION (FTC). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P-GENERATION (FTC). Looking for open vacancies in other companies

  • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Student (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van P-GENERATION (FTC) in sociale netwerken
Look for responds of P-GENERATION (FTC) in social networks

Lees alle opmerkingen voor P-GENERATION (FTC). Laat een reactie achter voor P-GENERATION (FTC). P-GENERATION (FTC) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P-GENERATION (FTC). Leave a respond for P-GENERATION (FTC). P-GENERATION (FTC) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P-GENERATION (FTC) op de google maps. Adres en contacten P-GENERATION (FTC)
Location of P-GENERATION (FTC) on the google maps. Address and contacts of P-GENERATION (FTC)

Andere gerelateerde bedrijven als come P-GENERATION (FTC) P-GENERATION (FTC): BOURGOGNE WIJNEN | Innovent BVBA | PHILIPPE DESSY | krs Management | Alberto

Other related companies as P-GENERATION (FTC): BOURGOGNE WIJNEN | Innovent BVBA | PHILIPPE DESSY | krs Management | Alberto

P-GENERATION (FTC) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P-GENERATION (FTC), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06538482666. Het bedrijf P-GENERATION (FTC) bevindt zich op het adres: Patrijsstraat 35; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Used computers. Producten gemaakt in P-GENERATION (FTC) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P-GENERATION (FTC) is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P-GENERATION (FTC) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P-GENERATION (FTC), openstaande posities, locatie van P-GENERATION (FTC) op de kaart.

P-GENERATION (FTC) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is P-GENERATION (FTC), company assigned to the tax number BE06538482666. The company P-GENERATION (FTC) is located at the address: Patrijsstraat 35; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Used computers. Products created in P-GENERATION (FTC) were not found.
The main activity of P-GENERATION (FTC) is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P-GENERATION (FTC) is not available. You also can look at reviews of P-GENERATION (FTC), open positions, location of P-GENERATION (FTC) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P-GENERATION (FTC), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P-GENERATION (FTC), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P-GENERATION (FTC), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P-GENERATION (FTC), employees, financial statistics.