Pulsar-Belgium

Contactgegevens Pulsar-Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pulsar-Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pulsar-Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Grand Feu 70; 5004; Namur (Bouge), België

Telefoon (phone): 081 21 34 60 (+32-081 21 34 60) 081 21 34 60 (+32-081 21 34 60)

Fax (fax): +32 (14) 832-21-98 +32 (14) 832-21-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pulsar-Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pulsar-Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pulsar-Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pulsar-Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pulsar-Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pulsar-Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pulsar-Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pulsar-Belgium
Products information Pulsar-Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE02912719726
Ondernemingsnummer: 3111297607
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Pulsar-Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Spare parts for computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pulsar-Belgium
(Get full report from official database of BE for Pulsar-Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pulsar-Belgium
Addition kinds of activities for Pulsar-Belgium

275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
22990107. Quiltvulling: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Quilt fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
34330206. Unit verwarmers, huishoudelijk | Unit heaters, domestic
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
38450100. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
42139908. Vloeibaar aardolietransport, niet-lokaal | Liquid petroleum transport, non-local
51720205. Service station leveringen, petroleum | Service station supplies, petroleum
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec

Werken bij Pulsar-Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pulsar-Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pulsar-Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pulsar-Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Pulsar-Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Pulsar-Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pulsar-Belgium. Laat een reactie achter voor Pulsar-Belgium. Pulsar-Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pulsar-Belgium. Leave a respond for Pulsar-Belgium. Pulsar-Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pulsar-Belgium op de google maps. Adres en contacten Pulsar-Belgium
Location of Pulsar-Belgium on the google maps. Address and contacts of Pulsar-Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Pulsar-Belgium Pulsar-Belgium: INSTITUUT NADINE | Telematics and Services Europe | Kresry NV | Burotip Multilingual Solutions | Eurografica BVBA

Other related companies as Pulsar-Belgium: INSTITUUT NADINE | Telematics and Services Europe | Kresry NV | Burotip Multilingual Solutions | Eurografica BVBA

Pulsar-Belgium is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pulsar-Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02912719726. Het bedrijf Pulsar-Belgium bevindt zich op het adres: Rue du Grand Feu 70; 5004; Namur (Bouge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Spare parts for computers. Producten gemaakt in Pulsar-Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pulsar-Belgium is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pulsar-Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pulsar-Belgium, openstaande posities, locatie van Pulsar-Belgium op de kaart.

Pulsar-Belgium is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pulsar-Belgium, company assigned to the tax number BE02912719726. The company Pulsar-Belgium is located at the address: Rue du Grand Feu 70; 5004; Namur (Bouge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Spare parts for computers. Products created in Pulsar-Belgium were not found.
The main activity of Pulsar-Belgium is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pulsar-Belgium is not available. You also can look at reviews of Pulsar-Belgium, open positions, location of Pulsar-Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pulsar-Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pulsar-Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pulsar-Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pulsar-Belgium, employees, financial statistics.