C.I.A.-Services

Contactgegevens C.I.A.-Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.I.A.-Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.I.A.-Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dutselhoek 19; 3220; Holsbeek, België

Telefoon (phone): 016 20 02 57 (+32-016 20 02 57) 016 20 02 57 (+32-016 20 02 57)

Fax (fax): +32 (51) 276-83-51 +32 (51) 276-83-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.I.A.-Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.I.A.-Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.I.A.-Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.I.A.-Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.I.A.-Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.I.A.-Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.I.A.-Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.I.A.-Services
Products information C.I.A.-Services

BTW identificatienummer (tax): BE03290100097
Ondernemingsnummer: 1429840087
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in C.I.A.-Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Spare parts for computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.I.A.-Services
(Get full report from official database of BE for C.I.A.-Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.I.A.-Services
Addition kinds of activities for C.I.A.-Services

28139904. Helium | Helium
34690102. Keukeninrichtingen en uitrusting: metaal, met uitzondering van gegoten aluminium | Kitchen fixtures and equipment: metal, except cast aluminum
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
34919908. Stoomvallen | Steam traps
38410103. Slit lampen (oogheelkundige goederen) | Slit lamps (ophthalmic goods)
39520117. Water kleuren, artiesten ' | Water colors, artists'
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental

Werken bij C.I.A.-Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.I.A.-Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.I.A.-Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.I.A.-Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van C.I.A.-Services in sociale netwerken
Look for responds of C.I.A.-Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.I.A.-Services. Laat een reactie achter voor C.I.A.-Services. C.I.A.-Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.I.A.-Services. Leave a respond for C.I.A.-Services. C.I.A.-Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.I.A.-Services op de google maps. Adres en contacten C.I.A.-Services
Location of C.I.A.-Services on the google maps. Address and contacts of C.I.A.-Services

Andere gerelateerde bedrijven als come C.I.A.-Services C.I.A.-Services: CARR. RIBBENS V. & J. | Grappe de Raisins | JOANNES LODEWIJCKX | LAURIJSEN-ANTONIUS-PETRUS | online-unlimited

Other related companies as C.I.A.-Services: CARR. RIBBENS V. & J. | Grappe de Raisins | JOANNES LODEWIJCKX | LAURIJSEN-ANTONIUS-PETRUS | online-unlimited

C.I.A.-Services is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.I.A.-Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03290100097. Het bedrijf C.I.A.-Services bevindt zich op het adres: Dutselhoek 19; 3220; Holsbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Spare parts for computers. Producten gemaakt in C.I.A.-Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.I.A.-Services is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.I.A.-Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.I.A.-Services, openstaande posities, locatie van C.I.A.-Services op de kaart.

C.I.A.-Services is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.I.A.-Services, company assigned to the tax number BE03290100097. The company C.I.A.-Services is located at the address: Dutselhoek 19; 3220; Holsbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Spare parts for computers. Products created in C.I.A.-Services were not found.
The main activity of C.I.A.-Services is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.I.A.-Services is not available. You also can look at reviews of C.I.A.-Services, open positions, location of C.I.A.-Services on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.I.A.-Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.I.A.-Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.I.A.-Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.I.A.-Services, employees, financial statistics.