SEMALEX SPRL

Contactgegevens SEMALEX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEMALEX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEMALEX SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reine Astrid 11; 4260; Braives (Ciplet), België

Telefoon (phone): 019 69 97 70 (+32-019 69 97 70) 019 69 97 70 (+32-019 69 97 70)

Fax (fax): 019 69 60 08 (+32-019 69 60 08) 019 69 60 08 (+32-019 69 60 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEMALEX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEMALEX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEMALEX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEMALEX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEMALEX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEMALEX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEMALEX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEMALEX SPRL
Products information SEMALEX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03880065917
Ondernemingsnummer: 3360137939
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Internet - Services

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEMALEX SPRL
(Get full report from official database of BE for SEMALEX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEMALEX SPRL
Addition kinds of activities for SEMALEX SPRL

244802. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
31110303. Snijden van leer | Cutting of leather
38299922. Ultrasone testapparatuur | Ultrasonic testing equipment
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
50749900. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
51991002. Posters | Posters
57190601. spiegels | Mirrors
76991705. Filterreiniging | Filter cleaning

Werken bij SEMALEX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEMALEX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEMALEX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEMALEX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van SEMALEX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SEMALEX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEMALEX SPRL. Laat een reactie achter voor SEMALEX SPRL. SEMALEX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEMALEX SPRL. Leave a respond for SEMALEX SPRL. SEMALEX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEMALEX SPRL op de google maps. Adres en contacten SEMALEX SPRL
Location of SEMALEX SPRL on the google maps. Address and contacts of SEMALEX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SEMALEX SPRL SEMALEX SPRL: FORTIS | Tutti Frutti Junior | PROFOX SURPLUSGOEDEREN bv | H & S Consult BVBA | Bouvet F

Other related companies as SEMALEX SPRL: FORTIS | Tutti Frutti Junior | PROFOX SURPLUSGOEDEREN bv | H & S Consult BVBA | Bouvet F

SEMALEX SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEMALEX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03880065917. Het bedrijf SEMALEX SPRL bevindt zich op het adres: Rue Reine Astrid 11; 4260; Braives (Ciplet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 691,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Internet - Services.
De hoofdactiviteit van SEMALEX SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEMALEX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEMALEX SPRL, openstaande posities, locatie van SEMALEX SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SEMALEX SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEMALEX SPRL, company assigned to the tax number BE03880065917. The company SEMALEX SPRL is located at the address: Rue Reine Astrid 11; 4260; Braives (Ciplet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 691,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Software. List of products are Internet - Services.
The main activity of SEMALEX SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SEMALEX SPRL is not available. You also can look at reviews of SEMALEX SPRL, open positions, location of SEMALEX SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEMALEX SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEMALEX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEMALEX SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEMALEX SPRL, employees, financial statistics.