FLPFERD RUGGEBERG BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • FLPFERD RUGGEBERG BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • FLPFERD RUGGEBERG BVBA

Contactgegevens FLPFERD RUGGEBERG BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPFERD RUGGEBERG BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPFERD RUGGEBERG BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterranonkelstr. 2a 1210 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-475-49-30-90 32-475-49-30-90

Fax (fax): 32-22-16-30-54 32-22-16-30-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPFERD RUGGEBERG BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPFERD RUGGEBERG BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPFERD RUGGEBERG BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPFERD RUGGEBERG BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPFERD RUGGEBERG BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPFERD RUGGEBERG BVBA
Products information FLPFERD RUGGEBERG BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06858184814
Ondernemingsnummer: 7782958984
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 622,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLPFERD RUGGEBERG BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machine tools - metal machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPFERD RUGGEBERG BVBA
(Get full report from official database of BE for FLPFERD RUGGEBERG BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPFERD RUGGEBERG BVBA
Addition kinds of activities for FLPFERD RUGGEBERG BVBA

4226. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
261100. Pulpmolens | Pulp mills
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery
35450105. Meetinstrumenten en machines, machinisten 'metaalbewerkingstype | Measuring tools and machines, machinists' metalworking type
35599920. Verfmachines | Paint making machinery
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
51480201. Aardappelen, vers | Potatoes, fresh
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government
97110402. Nationale veiligheid, staatsbestuur | National security, state government

Werken bij FLPFERD RUGGEBERG BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPFERD RUGGEBERG BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kostprijsberekenaar/Estimating Engineer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een de grootste onafhankelijke bordenbouwer in Limburg zijn we op zoek naar een kostprijsberekenaar/estimating engineer. Tot je takenpakket behoren de volgende taken: Als lid van de verkoopafdeling sta je in voor de kostprijsberekening en het opstellen van de offertes. Je interpreteert de lastenboeken en schemas Je bepaalt de materiaalkeuze en werkt de kostprijsberekening (m.b.t. materialen,montagetijden, engineering) uit. Je krijgt een intern opleidingstraject aangeboden door de salesploeg

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van FLPFERD RUGGEBERG BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLPFERD RUGGEBERG BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Laat een reactie achter voor FLPFERD RUGGEBERG BVBA. FLPFERD RUGGEBERG BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Leave a respond for FLPFERD RUGGEBERG BVBA. FLPFERD RUGGEBERG BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPFERD RUGGEBERG BVBA op de google maps. Adres en contacten FLPFERD RUGGEBERG BVBA
Location of FLPFERD RUGGEBERG BVBA on the google maps. Address and contacts of FLPFERD RUGGEBERG BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPFERD RUGGEBERG BVBA FLPFERD RUGGEBERG BVBA: Roxell NV | Galant A | ADELA?DE LAMBIN | Kinoo P | HUIS DORINE

Other related companies as FLPFERD RUGGEBERG BVBA: Roxell NV | Galant A | ADELA?DE LAMBIN | Kinoo P | HUIS DORINE

FLPFERD RUGGEBERG BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPFERD RUGGEBERG BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06858184814. Het bedrijf FLPFERD RUGGEBERG BVBA bevindt zich op het adres: Waterranonkelstr. 2a 1210 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 622,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machine tools - metal machining. Producten gemaakt in FLPFERD RUGGEBERG BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPFERD RUGGEBERG BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPFERD RUGGEBERG BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPFERD RUGGEBERG BVBA, openstaande posities, locatie van FLPFERD RUGGEBERG BVBA op de kaart.

FLPFERD RUGGEBERG BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPFERD RUGGEBERG BVBA, company assigned to the tax number BE06858184814. The company FLPFERD RUGGEBERG BVBA is located at the address: Waterranonkelstr. 2a 1210 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 622,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machine tools - metal machining. Products created in FLPFERD RUGGEBERG BVBA were not found.
The main activity of FLPFERD RUGGEBERG BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPFERD RUGGEBERG BVBA is not available. You also can look at reviews of FLPFERD RUGGEBERG BVBA, open positions, location of FLPFERD RUGGEBERG BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPFERD RUGGEBERG BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPFERD RUGGEBERG BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPFERD RUGGEBERG BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPFERD RUGGEBERG BVBA, employees, financial statistics.