ICG BVBA

Contactgegevens ICG BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICG BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICG BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Generaal De Wittelaan 19 Box 20; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 28 29 20 (+32-015 28 29 20) 015 28 29 20 (+32-015 28 29 20)

Fax (fax): 015 28 29 21 (+32-015 28 29 21) 015 28 29 21 (+32-015 28 29 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICG BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICG BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICG BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICG BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICG BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICG BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICG BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICG BVBA
Products information ICG BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02284301757
Ondernemingsnummer: 6016082763
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Data processing - Consultants; Internet - Webdesign

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICG BVBA
(Get full report from official database of BE for ICG BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICG BVBA
Addition kinds of activities for ICG BVBA

284402. Mondelinge preparaten | Oral preparations
351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
50849904. Warmtewisselapparatuur, industrieel | Heat exchange equipment, industrial
51310213. Textielomzetters | Textile converters
75380104. Vrachtwagen motor reparatie, behalve industriële | Truck engine repair, except industrial

Werken bij ICG BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICG BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICG BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICG BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van ICG BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ICG BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICG BVBA. Laat een reactie achter voor ICG BVBA. ICG BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICG BVBA. Leave a respond for ICG BVBA. ICG BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICG BVBA op de google maps. Adres en contacten ICG BVBA
Location of ICG BVBA on the google maps. Address and contacts of ICG BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ICG BVBA ICG BVBA: MARCEL DE NEEF | E. VANTHUYNE | Caeyman U | E. NOLLER | Willemyns BVBA

Other related companies as ICG BVBA: MARCEL DE NEEF | E. VANTHUYNE | Caeyman U | E. NOLLER | Willemyns BVBA

ICG BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ICG BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02284301757. Het bedrijf ICG BVBA bevindt zich op het adres: Generaal De Wittelaan 19 Box 20; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Data processing - Consultants; Internet - Webdesign.
De hoofdactiviteit van ICG BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICG BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICG BVBA, openstaande posities, locatie van ICG BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ICG BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ICG BVBA, company assigned to the tax number BE02284301757. The company ICG BVBA is located at the address: Generaal De Wittelaan 19 Box 20; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Software. List of products are Data processing - Consultants; Internet - Webdesign.
The main activity of ICG BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ICG BVBA is not available. You also can look at reviews of ICG BVBA, open positions, location of ICG BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICG BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICG BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICG BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICG BVBA, employees, financial statistics.