I S I Informatique

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • I S I Informatique
Private companiesTransportation Services • I S I Informatique

Contactgegevens I S I Informatique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I S I Informatique: address, phone, fax, email, website, opening hours

I S I Informatique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Saint-Séverin 11; 4550; Nandrin (Yernée-Fraineux), België

Telefoon (phone): 085 51 25 06 (+32-085 51 25 06) 085 51 25 06 (+32-085 51 25 06)

Fax (fax): 085 51 30 82 (+32-085 51 30 82) 085 51 30 82 (+32-085 51 30 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I S I Informatique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I S I Informatique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I S I Informatique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I S I Informatique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I S I Informatique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I S I Informatique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I S I Informatique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I S I Informatique
Products information I S I Informatique

BTW identificatienummer (tax): BE03844909667
Ondernemingsnummer: 8809356689
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Data processing - Computers

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I S I Informatique
(Get full report from official database of BE for I S I Informatique)

Aanvulling soorten activiteiten voor I S I Informatique
Addition kinds of activities for I S I Informatique

22310201. Bleekgaren en stoffen: wol of soortgelijke vezels | Bleaching yarn and fabrics: wool or similar fibers
26720204. Gomband, doek of papierbasis: van aangekochte materialen | Gummed tape, cloth or paper base: from purchased materials
33130207. Ferrowolfra | Ferrotungsten
42120401. Meubilair verplaatsen, lokaal: zonder opslag | Furniture moving, local: without storage
87419907. Verpleeg- en persoonlijke zorgfaciliteitsbeheer | Nursing and personal care facility management

Werken bij I S I Informatique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I S I Informatique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I S I Informatique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I S I Informatique. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POLET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van I S I Informatique in sociale netwerken
Look for responds of I S I Informatique in social networks

Lees alle opmerkingen voor I S I Informatique. Laat een reactie achter voor I S I Informatique. I S I Informatique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I S I Informatique. Leave a respond for I S I Informatique. I S I Informatique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I S I Informatique op de google maps. Adres en contacten I S I Informatique
Location of I S I Informatique on the google maps. Address and contacts of I S I Informatique

Andere gerelateerde bedrijven als come I S I Informatique I S I Informatique: LOGIC POWER M.V. | Puissant G | Centre d'Arts Martiaux Jettois-C.A.M.J. ASBL | INTERDECOR | INSTITUUT EXQUISIET

Other related companies as I S I Informatique: LOGIC POWER M.V. | Puissant G | Centre d'Arts Martiaux Jettois-C.A.M.J. ASBL | INTERDECOR | INSTITUUT EXQUISIET

I S I Informatique is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I S I Informatique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03844909667. Het bedrijf I S I Informatique bevindt zich op het adres: Rue de Saint-Séverin 11; 4550; Nandrin (Yernée-Fraineux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van I S I Informatique is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I S I Informatique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I S I Informatique, openstaande posities, locatie van I S I Informatique op de kaart.

I S I Informatique is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is I S I Informatique, company assigned to the tax number BE03844909667. The company I S I Informatique is located at the address: Rue de Saint-Séverin 11; 4550; Nandrin (Yernée-Fraineux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Software. List of products are Data processing - Computers.
The main activity of I S I Informatique is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of I S I Informatique is not available. You also can look at reviews of I S I Informatique, open positions, location of I S I Informatique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I S I Informatique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I S I Informatique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I S I Informatique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I S I Informatique, employees, financial statistics.