G.A.P. INFORMATIQUE SPRL

Contactgegevens G.A.P. INFORMATIQUE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.A.P. INFORMATIQUE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.A.P. INFORMATIQUE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bois Saint-Jean 20; 4102; Seraing (Ougrée), België

Telefoon (phone): 04 361 61 00 (+32-04 361 61 00) 04 361 61 00 (+32-04 361 61 00)

Fax (fax): 04 367 10 70 (+32-04 367 10 70) 04 367 10 70 (+32-04 367 10 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.A.P. INFORMATIQUE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.A.P. INFORMATIQUE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.A.P. INFORMATIQUE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.A.P. INFORMATIQUE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.A.P. INFORMATIQUE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.A.P. INFORMATIQUE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.A.P. INFORMATIQUE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.A.P. INFORMATIQUE SPRL
Products information G.A.P. INFORMATIQUE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09116973876
Ondernemingsnummer: 8670654296
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Social legislation - Consultants

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.A.P. INFORMATIQUE SPRL
(Get full report from official database of BE for G.A.P. INFORMATIQUE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.A.P. INFORMATIQUE SPRL
Addition kinds of activities for G.A.P. INFORMATIQUE SPRL

22110106. percale | Percale
27899903. Stalen en monsters | Swatches and samples
30889903. Douches, fiberglas en kunststof | Shower stalls, fiberglass and plastics
32510104. Vloersteen, klei | Flooring brick, clay
38270000. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
51469903. Vissen, bevroren, verpakt | Fish, frozen, unpackaged
51530201. Bonen, droog: bulk | Beans, dry: bulk

Werken bij G.A.P. INFORMATIQUE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.A.P. INFORMATIQUE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.A.P. INFORMATIQUE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.A.P. INFORMATIQUE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van G.A.P. INFORMATIQUE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of G.A.P. INFORMATIQUE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.A.P. INFORMATIQUE SPRL. Laat een reactie achter voor G.A.P. INFORMATIQUE SPRL. G.A.P. INFORMATIQUE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.A.P. INFORMATIQUE SPRL. Leave a respond for G.A.P. INFORMATIQUE SPRL. G.A.P. INFORMATIQUE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.A.P. INFORMATIQUE SPRL op de google maps. Adres en contacten G.A.P. INFORMATIQUE SPRL
Location of G.A.P. INFORMATIQUE SPRL on the google maps. Address and contacts of G.A.P. INFORMATIQUE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come G.A.P. INFORMATIQUE SPRL G.A.P. INFORMATIQUE SPRL: HACOS - VAN MEULENBEKE BVBA | PIERRE-Y. CLOTUCHE | JAN MATTELAER | CHRISTIANE SCHILTZ | Matthijs T

Other related companies as G.A.P. INFORMATIQUE SPRL: HACOS - VAN MEULENBEKE BVBA | PIERRE-Y. CLOTUCHE | JAN MATTELAER | CHRISTIANE SCHILTZ | Matthijs T

G.A.P. INFORMATIQUE SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.A.P. INFORMATIQUE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09116973876. Het bedrijf G.A.P. INFORMATIQUE SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Bois Saint-Jean 20; 4102; Seraing (Ougrée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Social legislation - Consultants.
De hoofdactiviteit van G.A.P. INFORMATIQUE SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.A.P. INFORMATIQUE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.A.P. INFORMATIQUE SPRL, openstaande posities, locatie van G.A.P. INFORMATIQUE SPRL op de kaart.

G.A.P. INFORMATIQUE SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.A.P. INFORMATIQUE SPRL, company assigned to the tax number BE09116973876. The company G.A.P. INFORMATIQUE SPRL is located at the address: Rue du Bois Saint-Jean 20; 4102; Seraing (Ougrée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Software. List of products are Social legislation - Consultants.
The main activity of G.A.P. INFORMATIQUE SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of G.A.P. INFORMATIQUE SPRL is not available. You also can look at reviews of G.A.P. INFORMATIQUE SPRL, open positions, location of G.A.P. INFORMATIQUE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.A.P. INFORMATIQUE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.A.P. INFORMATIQUE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.A.P. INFORMATIQUE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.A.P. INFORMATIQUE SPRL, employees, financial statistics.