DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE

Contactgegevens DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tongres 295; 4000; Liège 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 239 64 50 (+32-04 239 64 50) 04 239 64 50 (+32-04 239 64 50)

Fax (fax): +32 (53) 731-27-63 +32 (53) 731-27-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE
Products information DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE07665679931
Ondernemingsnummer: 5246215820
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE
(Get full report from official database of BE for DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE
Addition kinds of activities for DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE

5051. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
39310400. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
39520206. Canvas, voorbereid op frames: artiesten ' | Canvas, prepared on frames: artists'
39990500. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
80930300. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics

Werken bij DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Transportplanner binnenlandse distributie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Planningsactiviteiten - verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten - plannen en opvolgen afhaal- en leveropdrachten - contacteren van onderaannemers - ingrijpen indien opdrachten dreigen verkeerd uitgevoerd te worden - leiding en begeleiding van het team van chauffeurs - evaluatie, analyse en optimalisatie van de planning - voorfactureren - invullen van noodzakelijke documenten Te werken in 2 ploegen. De ene week in dagploeg en de andere week in late ploeg

  • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • Misck - IT Director (DWH / Data Analytics...) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De IT-Directeur genereert de optimale balans tussen klantgerichtheid en efficiëntie, en neemt binnen de organisatie een sturende rol op voor alle IT oplossingen door middel van projecten ( IT-gerelateerde componenten voor de interne klant en IT-infrastructuur) teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen en kerndoelen te realiseren.     Activiteiten Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de visie en strategie (maken van een IT-strategisch plan) voor de directie Binnen het IT-MT sturen/verdedigen m.b.t. middelen voor het eigen domein met respect voor de andere domeinen teneinde een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de IT en bedrijfsstrategie. Organiseren van de verantwoordelijkheidsdomeinen van de directie, het plannen van de activiteiten, en het toezien op de correcte samenwerking van de teams binnen de directie Optimale staffing - juiste M/V met juiste competenties en vaardigheden op juiste positie - binnen de directie garanderen Vertalen, inspirerend uitdragen, opvolgen en sturen van de kerndoelen naar de doelstellingen van de afdeling en de medewerkers teneinde een gedragen strategie te krijgen en te kunnen realiseren Coachen van medewerkers in eigen directie met het oog op groei en ontwikkeling, zowel van de individuen als van de teams Voeren van plannings- en waarderingsgesprekken, geven van continue feedback aan de medewerkers op hun functioneren individueel en als team Directie-overschrijdende samenwerkingsverbanden initiëren, stimuleren en ondersteunen Toepassen van verandermanagement binnen de eigen directie (inspireren, omgaan met weerstand, realiseren,...) Veranderingsagent; stimuleren en uitdragen van de veranderingsbereidheid vs stabiliteit en continuïteit teneinde de juiste balans te creëren van deze 2 belangrijke perspectieven/objectieven in lijn met de IT en bedrijfsstrategie. Klaarstomen van de directie voor de nieuwe (digitale) uitdagingen en opportuniteiten: Nieuwe business modellen Nieuwe technologieën Nieuwe werkwijzen Opbouwen en onderhouden van gezonde relaties en constructief overleg met de interne en externe stakeholders/partners om samen de doelstellingen te halen en de vernieuwde processen en afspraken ingang te doen krijgen binnen de verschillende IT-directies en externe partijen Helder en transparant de veranderingen en vernieuwingen vertalen en communiceren naar de rest van de organisatie Stimuleren en uitdragen van het veranderingsbeleid vs stabiliteit en continuïteit. Begeleiden van de uitvoering van audits, en bewaken van de uitvoering van de daaruit voortkomende acties. Identificeren van knelpunten en optimalisatie van opportuniteiten binnen de afdelingen en competentiecenters met oog op een efficiëntere en effectievere organisatie Eindverantwoordelijk voor en ondersteunen van betrokkenen (procesbeheer/procesowners/...) bij: ontwerp van processen, omzetten in werkinstructies, kwaliteit en governance van de processen. Zorgen voor aansturen van projecten in stuurgroepen In samenwerking met procurement, sluiten van strategische contract negotiaties en zorgen dat optimaal overgedragen wordt naar de run organisatie Opzetten, structureren en organiseren van de directie. Bepalen en communiceren van de rollen en verantwoordelijkheden binnen en tussen de teams Opbouwen van relaties met stakeholders zoals interne klanten, vendors, procurement, finance, legal,.. in kader van staffing en uitvoeren van projecten teneinde snel en gepast de objectieven te bereiken Zetelen in strategische stuurgroepen met leveranciers teneinde te garanderen dat de sourcing strategie optimaal wordt ingevuld in... ...

Zoek naar antwoorden van DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE in sociale netwerken
Look for responds of DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE. Laat een reactie achter voor DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE. DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE. Leave a respond for DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE. DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE op de google maps. Adres en contacten DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE
Location of DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE on the google maps. Address and contacts of DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE: HIPPODROOM | FRANCINE DE WILDE | Deleuze-Decourrière | Somaclim SPRL | COIFFURE REN?

Other related companies as DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE: HIPPODROOM | FRANCINE DE WILDE | Deleuze-Decourrière | Somaclim SPRL | COIFFURE REN?

DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07665679931. Het bedrijf DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE bevindt zich op het adres: Chaussée de Tongres 295; 4000; Liège 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE, openstaande posities, locatie van DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE op de kaart.

DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE, company assigned to the tax number BE07665679931. The company DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE is located at the address: Chaussée de Tongres 295; 4000; Liège 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Software. Products created in DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE were not found.
The main activity of DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE is not available. You also can look at reviews of DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE, open positions, location of DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEV & DISTRIBUTION INFORMATIQUE, employees, financial statistics.