HUIS CLEMENCE

Contactgegevens HUIS CLEMENCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CLEMENCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CLEMENCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNIKSESTEENWEG 62; 8580; AVELGEM, België

Telefoon (phone): 56647729 (+32-56647729) 56647729 (+32-56647729)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CLEMENCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CLEMENCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CLEMENCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CLEMENCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CLEMENCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CLEMENCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CLEMENCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CLEMENCE
Products information HUIS CLEMENCE

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HUIS CLEMENCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CLEMENCE
(Get full report from official database of BE for HUIS CLEMENCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CLEMENCE
Addition kinds of activities for HUIS CLEMENCE

325504. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
32550000. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
35370203. Cabines, voor industriële vrachtwagens en trekkers | Cabs, for industrial trucks and tractors
35550307. Slakken, printers ' | Slugs, printers'
36639902. Digitale encoders | Digital encoders
50750106. Condenserende eenheden, airconditioning | Condensing units, air conditioning

Werken bij HUIS CLEMENCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CLEMENCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CLEMENCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CLEMENCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van HUIS CLEMENCE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CLEMENCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CLEMENCE. Laat een reactie achter voor HUIS CLEMENCE. HUIS CLEMENCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CLEMENCE. Leave a respond for HUIS CLEMENCE. HUIS CLEMENCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CLEMENCE op de google maps. Adres en contacten HUIS CLEMENCE
Location of HUIS CLEMENCE on the google maps. Address and contacts of HUIS CLEMENCE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CLEMENCE HUIS CLEMENCE: Banque Bruxelles Lambert SA | General Froid S.P.R.L. | Deco Computing BVBA | PHARMACIE FAMILIA | FRITERIE DE LHONEUX

Other related companies as HUIS CLEMENCE: Banque Bruxelles Lambert SA | General Froid S.P.R.L. | Deco Computing BVBA | PHARMACIE FAMILIA | FRITERIE DE LHONEUX

HUIS CLEMENCE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CLEMENCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf HUIS CLEMENCE bevindt zich op het adres: DOORNIKSESTEENWEG 62; 8580; AVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding. Producten gemaakt in HUIS CLEMENCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CLEMENCE is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CLEMENCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CLEMENCE, openstaande posities, locatie van HUIS CLEMENCE op de kaart.

HUIS CLEMENCE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CLEMENCE, company assigned to the tax number BE06707672119. The company HUIS CLEMENCE is located at the address: DOORNIKSESTEENWEG 62; 8580; AVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby- and kinderkleding. Products created in HUIS CLEMENCE were not found.
The main activity of HUIS CLEMENCE is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CLEMENCE is not available. You also can look at reviews of HUIS CLEMENCE, open positions, location of HUIS CLEMENCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CLEMENCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CLEMENCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CLEMENCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CLEMENCE, employees, financial statistics.