De Schepper M

Contactgegevens De Schepper M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Schepper M: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Schepper M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Margrietstraat 42; 9170; Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), België

Telefoon (phone): 03 773 20 03; 0475 56 58 98 (+32-03 773 20 03; 0475 56 58 98) 03 773 20 03; 0475 56 58 98 (+32-03 773 20 03; 0475 56 58 98)

Fax (fax): +32 (64) 281-37-36 +32 (64) 281-37-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Schepper M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Schepper M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Schepper M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Schepper M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Schepper M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Schepper M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Schepper M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Schepper M
Products information De Schepper M

BTW identificatienummer (tax): BE06367370605
Ondernemingsnummer: 4827911376
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Polyester

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Schepper M
(Get full report from official database of BE for De Schepper M)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Schepper M
Addition kinds of activities for De Schepper M

515905. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
633101. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
25110208. Krukjes, huishouden: hout | Stools, household: wood
27419909. Internet uitgeverij en uitzendingen | Internet publishing and broadcasting
35319903. Automobile wrecker lifts | Automobile wrecker hoists
35450104. Briefpennen (meten en meten) | Letter pins (gauging and measuring)
35679907. Infrarood ovens, industrieel | Infrared ovens, industrial
39491201. Croquet sets | Croquet sets
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work

Werken bij De Schepper M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Schepper M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Schepper M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Schepper M. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

  • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • Service Technieker regio Aarschot-Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BSH HOME APPLIANCES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff bij de particuliere klanten in je regio. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om service contracten en onderhoudsproducten te verkopen als accessoires. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

Zoek naar antwoorden van De Schepper M in sociale netwerken
Look for responds of De Schepper M in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Schepper M. Laat een reactie achter voor De Schepper M. De Schepper M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Schepper M. Leave a respond for De Schepper M. De Schepper M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Schepper M op de google maps. Adres en contacten De Schepper M
Location of De Schepper M on the google maps. Address and contacts of De Schepper M

Andere gerelateerde bedrijven als come De Schepper M De Schepper M: Verano I.P.S. BVBA | ATELIERS LEF?VRE | Buche C | ECOLE FOND. COMMUNALE | Molenhuis

Other related companies as De Schepper M: Verano I.P.S. BVBA | ATELIERS LEF?VRE | Buche C | ECOLE FOND. COMMUNALE | Molenhuis

De Schepper M is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Schepper M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06367370605. Het bedrijf De Schepper M bevindt zich op het adres: Margrietstraat 42; 9170; Sint-Gillis-Waas (Meerdonk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Polyester.
De hoofdactiviteit van De Schepper M is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Schepper M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Schepper M, openstaande posities, locatie van De Schepper M op de kaart.

De Schepper M is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Schepper M, company assigned to the tax number BE06367370605. The company De Schepper M is located at the address: Margrietstraat 42; 9170; Sint-Gillis-Waas (Meerdonk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Software. List of products are Polyester.
The main activity of De Schepper M is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Schepper M is not available. You also can look at reviews of De Schepper M, open positions, location of De Schepper M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Schepper M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Schepper M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Schepper M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Schepper M, employees, financial statistics.