C.P.C. Informatique

Contactgegevens C.P.C. Informatique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.P.C. Informatique: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.P.C. Informatique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tongres 509; 4450; Juprelle, België

Telefoon (phone): 04 278 02 97 (+32-04 278 02 97) 04 278 02 97 (+32-04 278 02 97)

Fax (fax): +32 (55) 505-48-53 +32 (55) 505-48-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.P.C. Informatique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.P.C. Informatique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.P.C. Informatique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.P.C. Informatique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.P.C. Informatique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.P.C. Informatique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.P.C. Informatique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.P.C. Informatique
Products information C.P.C. Informatique

BTW identificatienummer (tax): BE03600463867
Ondernemingsnummer: 2260955810
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in C.P.C. Informatique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.P.C. Informatique
(Get full report from official database of BE for C.P.C. Informatique)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.P.C. Informatique
Addition kinds of activities for C.P.C. Informatique

208200. Malt dranken | Malt beverages
34990101. Bank kisten, metaal | Bank chests, metal
35450208. Machine messen, metaalbewerking | Machine knives, metalworking
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
36469900. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
51130202. Schotels, wegwerp plastic en papier | Dishes, disposable plastic and paper

Werken bij C.P.C. Informatique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.P.C. Informatique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.P.C. Informatique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.P.C. Informatique. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Chauffeur CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van C.P.C. Informatique in sociale netwerken
Look for responds of C.P.C. Informatique in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.P.C. Informatique. Laat een reactie achter voor C.P.C. Informatique. C.P.C. Informatique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.P.C. Informatique. Leave a respond for C.P.C. Informatique. C.P.C. Informatique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.P.C. Informatique op de google maps. Adres en contacten C.P.C. Informatique
Location of C.P.C. Informatique on the google maps. Address and contacts of C.P.C. Informatique

Andere gerelateerde bedrijven als come C.P.C. Informatique C.P.C. Informatique: PRIMATOR CYCLING TEAM HOBOKEN | DIRK DE MOOR | Sint-Alexius Psychiatrisch Ziekenhuis | HUIS DE TAVENIER | Autohandel Sack BVBA

Other related companies as C.P.C. Informatique: PRIMATOR CYCLING TEAM HOBOKEN | DIRK DE MOOR | Sint-Alexius Psychiatrisch Ziekenhuis | HUIS DE TAVENIER | Autohandel Sack BVBA

C.P.C. Informatique is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.P.C. Informatique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03600463867. Het bedrijf C.P.C. Informatique bevindt zich op het adres: Chaussée de Tongres 509; 4450; Juprelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in C.P.C. Informatique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.P.C. Informatique is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.P.C. Informatique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.P.C. Informatique, openstaande posities, locatie van C.P.C. Informatique op de kaart.

C.P.C. Informatique is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.P.C. Informatique, company assigned to the tax number BE03600463867. The company C.P.C. Informatique is located at the address: Chaussée de Tongres 509; 4450; Juprelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Software. Products created in C.P.C. Informatique were not found.
The main activity of C.P.C. Informatique is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.P.C. Informatique is not available. You also can look at reviews of C.P.C. Informatique, open positions, location of C.P.C. Informatique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.P.C. Informatique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.P.C. Informatique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.P.C. Informatique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.P.C. Informatique, employees, financial statistics.