BRAINSTORMING SCRL

Contactgegevens BRAINSTORMING SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAINSTORMING SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAINSTORMING SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Yser 255-257; 4430; Ans, België

Telefoon (phone): 04 342 22 21 (+32-04 342 22 21) 04 342 22 21 (+32-04 342 22 21)

Fax (fax): 04 341 49 23 (+32-04 341 49 23) 04 341 49 23 (+32-04 341 49 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAINSTORMING SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAINSTORMING SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAINSTORMING SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAINSTORMING SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAINSTORMING SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAINSTORMING SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAINSTORMING SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAINSTORMING SCRL
Products information BRAINSTORMING SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE04580444335
Ondernemingsnummer: 7863983154
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Networks; Internet - Services

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAINSTORMING SCRL
(Get full report from official database of BE for BRAINSTORMING SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAINSTORMING SCRL
Addition kinds of activities for BRAINSTORMING SCRL

573101. antennes | Antennas
20840203. Neutrale brandewijn | Neutral brandy
22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
37210206. Hang glijders | Hang gliders
47859901. Snelweg brug operatie | Highway bridge operation
50470109. Röntgenmachines en buizen | X-ray machines and tubes

Werken bij BRAINSTORMING SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAINSTORMING SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAINSTORMING SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAINSTORMING SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van BRAINSTORMING SCRL in sociale netwerken
Look for responds of BRAINSTORMING SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAINSTORMING SCRL. Laat een reactie achter voor BRAINSTORMING SCRL. BRAINSTORMING SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAINSTORMING SCRL. Leave a respond for BRAINSTORMING SCRL. BRAINSTORMING SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAINSTORMING SCRL op de google maps. Adres en contacten BRAINSTORMING SCRL
Location of BRAINSTORMING SCRL on the google maps. Address and contacts of BRAINSTORMING SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAINSTORMING SCRL BRAINSTORMING SCRL: Joye P | Scheys J | RAPHAEL VANDEKEERE | Monster.be | ANN HERREMANS

Other related companies as BRAINSTORMING SCRL: Joye P | Scheys J | RAPHAEL VANDEKEERE | Monster.be | ANN HERREMANS

BRAINSTORMING SCRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAINSTORMING SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04580444335. Het bedrijf BRAINSTORMING SCRL bevindt zich op het adres: Rue de l'Yser 255-257; 4430; Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Networks; Internet - Services.
De hoofdactiviteit van BRAINSTORMING SCRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAINSTORMING SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAINSTORMING SCRL, openstaande posities, locatie van BRAINSTORMING SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRAINSTORMING SCRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAINSTORMING SCRL, company assigned to the tax number BE04580444335. The company BRAINSTORMING SCRL is located at the address: Rue de l'Yser 255-257; 4430; Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Software. List of products are Networks; Internet - Services.
The main activity of BRAINSTORMING SCRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAINSTORMING SCRL is not available. You also can look at reviews of BRAINSTORMING SCRL, open positions, location of BRAINSTORMING SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAINSTORMING SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAINSTORMING SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAINSTORMING SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAINSTORMING SCRL, employees, financial statistics.