Berco NV

Contactgegevens Berco NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berco NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berco NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Petits-Moulins 15; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 055 21 71 40 (+32-055 21 71 40) 055 21 71 40 (+32-055 21 71 40)

Fax (fax): 055 21 73 21 (+32-055 21 73 21) 055 21 73 21 (+32-055 21 73 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berco NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berco NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berco NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berco NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berco NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berco NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berco NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berco NV
Products information Berco NV

BTW identificatienummer (tax): BE04274475097
Ondernemingsnummer: 1851715087
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Berco NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berco NV
(Get full report from official database of BE for Berco NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berco NV
Addition kinds of activities for Berco NV

27310000. Boekuitgeverij | Book publishing
28340504. Bitter zouten | Effervescent salts
50630104. Transformers, elektrisch | Transformers, electric
51370101. Jassen: Vrouwen, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: women's, children's, and infants'
91999901. Burgerrechtencommissie, overheid | Civil rights commission, government

Werken bij Berco NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berco NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berco NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berco NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van Berco NV in sociale netwerken
Look for responds of Berco NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berco NV. Laat een reactie achter voor Berco NV. Berco NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berco NV. Leave a respond for Berco NV. Berco NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berco NV op de google maps. Adres en contacten Berco NV
Location of Berco NV on the google maps. Address and contacts of Berco NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Berco NV Berco NV: JK Maçonnerie | Bernard Olivier | Bruyère F. & D. | ANJA VAN BELLINGHEN | A.L.F.

Other related companies as Berco NV: JK Maçonnerie | Bernard Olivier | Bruyère F. & D. | ANJA VAN BELLINGHEN | A.L.F.

Berco NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berco NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04274475097. Het bedrijf Berco NV bevindt zich op het adres: Rue des Petits-Moulins 15; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Berco NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berco NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berco NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berco NV, openstaande posities, locatie van Berco NV op de kaart.

Berco NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berco NV, company assigned to the tax number BE04274475097. The company Berco NV is located at the address: Rue des Petits-Moulins 15; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Software. Products created in Berco NV were not found.
The main activity of Berco NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Berco NV is not available. You also can look at reviews of Berco NV, open positions, location of Berco NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berco NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berco NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berco NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berco NV, employees, financial statistics.