Antarex Informatique

Contactgegevens Antarex Informatique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antarex Informatique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antarex Informatique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Princesse Elisabeth 120; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 215 56 15 (+32-02 215 56 15) 02 215 56 15 (+32-02 215 56 15)

Fax (fax): 02 242 21 55 (+32-02 242 21 55) 02 242 21 55 (+32-02 242 21 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antarex Informatique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antarex Informatique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antarex Informatique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antarex Informatique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antarex Informatique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antarex Informatique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antarex Informatique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antarex Informatique
Products information Antarex Informatique

BTW identificatienummer (tax): BE02911895751
Ondernemingsnummer: 7457763671
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Antarex Informatique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Service offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antarex Informatique
(Get full report from official database of BE for Antarex Informatique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antarex Informatique
Addition kinds of activities for Antarex Informatique

10110102. Open pit taconite mijnbouw | Open pit taconite mining
20240105. parfait | Parfait
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
33419904. Brons smelten en raffineren (secundair) | Bronze smelting and refining (secondary)
36790203. Opname- en afspeelkoppen, magnetisch | Recording and playback heads, magnetic
56990407. Kleding, handgeschilderd | Clothing, hand painted
73840200. Film ontwikkeling diensten | Film developing services

Werken bij Antarex Informatique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antarex Informatique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antarex Informatique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antarex Informatique. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Laserbedienaar (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedienen van vlakbedlasser/pons-lasser is je taak. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor een optimale bezetting. Je belaadt de machines, je selecteert en activeert de programma’s en zorgt voor de verwijdering van de geproduceerde producten. De interne opleiding bedienaar is voorzien. U werkt in 2-ploegen : Vroege: maandag tot en met vrijdag 5.30 – 14u Late: maandag tot en met donderdag 14 – 23.30u en vrijdag van 14 – 18u

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

    Regio: BEKKERZEEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

Zoek naar antwoorden van Antarex Informatique in sociale netwerken
Look for responds of Antarex Informatique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antarex Informatique. Laat een reactie achter voor Antarex Informatique. Antarex Informatique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antarex Informatique. Leave a respond for Antarex Informatique. Antarex Informatique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antarex Informatique op de google maps. Adres en contacten Antarex Informatique
Location of Antarex Informatique on the google maps. Address and contacts of Antarex Informatique

Andere gerelateerde bedrijven als come Antarex Informatique Antarex Informatique: Bresseleers BVBA | A C E S | V.C. VEPAKO | T. VAN DAMME | BLOKKER

Other related companies as Antarex Informatique: Bresseleers BVBA | A C E S | V.C. VEPAKO | T. VAN DAMME | BLOKKER

Antarex Informatique is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antarex Informatique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02911895751. Het bedrijf Antarex Informatique bevindt zich op het adres: Avenue Princesse Elisabeth 120; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Service offices. Producten gemaakt in Antarex Informatique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antarex Informatique is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antarex Informatique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antarex Informatique, openstaande posities, locatie van Antarex Informatique op de kaart.

Antarex Informatique is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antarex Informatique, company assigned to the tax number BE02911895751. The company Antarex Informatique is located at the address: Avenue Princesse Elisabeth 120; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Service offices. Products created in Antarex Informatique were not found.
The main activity of Antarex Informatique is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Antarex Informatique is not available. You also can look at reviews of Antarex Informatique, open positions, location of Antarex Informatique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antarex Informatique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antarex Informatique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antarex Informatique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antarex Informatique, employees, financial statistics.