NB-Systems

Contactgegevens NB-Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NB-Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

NB-Systems

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leenhaagstraat 47C; 3440; Zoutleeuw (Budingen), België

Telefoon (phone): 011 58 31 54 (+32-011 58 31 54) 011 58 31 54 (+32-011 58 31 54)

Fax (fax): 011 58 31 54 (+32-011 58 31 54) 011 58 31 54 (+32-011 58 31 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NB-Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NB-Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NB-Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NB-Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NB-Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NB-Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NB-Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NB-Systems
Products information NB-Systems

BTW identificatienummer (tax): BE03795471191
Ondernemingsnummer: 8597320556
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Data processing - Computers

Product categorie (product category): Data processing - Printers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NB-Systems
(Get full report from official database of BE for NB-Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor NB-Systems
Addition kinds of activities for NB-Systems

278903. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
20150803. Turkije, verwerkt: gekookt | Turkey, processed: cooked
30690300. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
34330206. Unit verwarmers, huishoudelijk | Unit heaters, domestic
35320204. Reiniging van machines, mineralen | Cleaning machinery, mineral
38420203. Katoen, absorberend: gesteriliseerd | Cotton, absorbent: sterilized

Werken bij NB-Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NB-Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NB-Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NB-Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van NB-Systems in sociale netwerken
Look for responds of NB-Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor NB-Systems. Laat een reactie achter voor NB-Systems. NB-Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NB-Systems. Leave a respond for NB-Systems. NB-Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NB-Systems op de google maps. Adres en contacten NB-Systems
Location of NB-Systems on the google maps. Address and contacts of NB-Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come NB-Systems NB-Systems: HUIS JALOEDA | HUIS BLOEMENDALE | JOSEPH GIJBELS | RECREATIEBAD BEVEREN | Pi茅rart J

Other related companies as NB-Systems: HUIS JALOEDA | HUIS BLOEMENDALE | JOSEPH GIJBELS | RECREATIEBAD BEVEREN | Pi茅rart J

NB-Systems is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NB-Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03795471191. Het bedrijf NB-Systems bevindt zich op het adres: Leenhaagstraat 47C; 3440; Zoutleeuw (Budingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Printers. Lijst met producten zijn Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van NB-Systems is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NB-Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NB-Systems, openstaande posities, locatie van NB-Systems op de kaart.

NB-Systems is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is NB-Systems, company assigned to the tax number BE03795471191. The company NB-Systems is located at the address: Leenhaagstraat 47C; 3440; Zoutleeuw (Budingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Printers. List of products are Data processing - Computers.
The main activity of NB-Systems is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NB-Systems is not available. You also can look at reviews of NB-Systems, open positions, location of NB-Systems on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NB-Systems, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NB-Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NB-Systems, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NB-Systems, employees, financial statistics.